Vigtigste : Filudvidelser : .coverage Fil

.coverage Filudvidelse

FiltypeVisual Studio Code Coverage Report

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

.COVERAGE option nummer

En COVERAGE-fil er en datafil, der oprettes af Visual Studio, et softwareudviklingsværktøj, der bruges til at oprette Windows-programmer og webapplikationer. Den indeholder en dækningsrapport, som indeholder den andel af din kode, der blev testet af en kodet test. COVERAGE-filer kan genereres for administreret (kommandolinjeinterface) og uadministreret (native) kode.

Flere oplysninger

COVERAGE-filer oprettes ved hjælp af værktøjet Test Explorer, der følger med Visual Studio. Filen gemmer den procentdel af koden, der køres i hver samling, metode og klasse. COVERAGE-filer gemmes i mappen "TestResults".

For at importere en COVERAGE-fil fra en tidligere test skal du vælge Import Code Coverage Results og navigere til COVERAGE-filen i din løsnings "TestResults"-mappe. Når du åbner filen, vises din kode med farve for at skelne mellem, hvilken kode der er blevet dækket i testen. You can also export the COVERAGE file to the more readable .XML format by choosing Export Code Coverage Results.

Programmer, der åbnes COVERAGE Filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Om COVERAGE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.coverage er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Visual Studio Code Coverage Report, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.