Vigtigste : Filudvidelser : .cpi Fil

.cpi Filudvidelse

Filtype1AVCHD Video Clip Information File

Udvikler Sony
Kategori Video Files
Format Binary

Hvad er CPI fil?

En CPI-fil er en videoklip informationsfil, der oprettes af forskellige HD-videokameraer (high definition) digitale videokameraer. Den bruges til at beskrive en .MTS eller AVCHD-videostrøm og indeholder metadata, såsom billedfrekvens, billeder pr. sekund og billedformat.

Flere oplysninger

CPI-filer gemmes i AVCHD-videoformatet, som blev udviklet i fællesskab af Sony og Panasonic og først blev frigivet på Sony Handycam HDR-UX1-digitalkameraet i 2006. CPI-filer findes almindeligvis i AVCHD/BDMV/CLIPINF-mappen på digitale HD-videooptagelsesmedier.

Programmer, der åbnes CPI Filer
Windows
Roxio Creator
Adobe Premiere Pro
Corel VideoStudio
CyberLink PowerDirector
Pinnacle Studio
CyberLink Media Suite
Macintosh
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Premiere Pro

Filtype2Codepage Information File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format N/A

.CPI option nummer 2

Holder tastaturtilknytning og indstillinger for skrifttyper på fuld skærm for MS-DOS og Windows; indeholder indlejrede repræsentationer af de tegnglyffer, der repræsenterer standardskrifttyper; kan ændres til at passe til forskellige sprog.

Programmer, der åbnes CPI Filer
Windows
Microsoft Windows

Om CPI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cpi er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Codepage Information File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.