Vigtigste : Filudvidelser : .cxi Fil

.cxi Filudvidelse

FiltypeFMAT RAW Image

Udvikler Applied Biosystems
Kategori Camera Raw Files
Format N/A

.CXI option nummer

Billede skabt af FMAT 8100 HTS-systemet, et instrument, der bruges til at undersøge humane celler; indeholder RAW-billeddata af scannede specifikke brønde eller en hel plade med perler.

Flere oplysninger

CXI-billeder kan ses på tre forskellige måder:

  • Gråskala - Viser relative intensiteter
  • Histogram - Viser tredimensionel højdedisplay, der viser relative intensiteter
  • Two Color - Viser farvestof A og B-hændelser med valgte farver, men viser ikke relative intensiteter

Når de er oprettet, placeres CXI-billedfiler i mappen "Images". Hver undermappe med billeder indeholder en CXI-billedfil for hver scannet brønd. CXI-billedfilen navngives i overensstemmelse med placeringen af den scannede brønd. For eksempel angiver Img02x0C.cxi, at billeddataene blev taget fra en brønd i kolonne 2 og række C.

Et CXI-billede kan eksporteres til JPEG-formatet via FMAT-programmet. Vælg File → Export Image, vælg den mappe, du vil placere filen i fra drop-down-menuen "Look in", giv filen et navn, og klik på Save.

Programmer, der åbnes CXI Filer

Om CXI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cxi er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FMAT RAW Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.