Software : Applied Biosystems : Applied Biosystems FMAT 8100 HTS System

Applied Biosystems FMAT 8100 HTS System

Udgave
(fra og med 2014-08-28)
1
Perron
Licens Commercial
Kategori Scientific

Software Review

Hovedfunktioner

  • Analyser fluorometriske data og strømline analyseudvikling
  • Optag målinger og tag billeder, der kan åbnes med FMAT-software
  • Funktioner med FMAT instrument og robotpladehåndterer

Applied Biosystems FMAT (Fluorometric Microvolume Assay Technology) 8100 HTS System bruges til at analysere fluorescerende, multiplexede, homogene, homogene, levende celle- og perlebaserede screeningsassays. Det er designet til forskere, der fokuserer på opdagelse af farmaceutiske ledninger.

FMAT 8100 HTS-systemet består af FMAT-instrumentet, robotpladehåndteringssystemet og computersoftwaren. Systemet giver mulighed for at optage billeder af og måle den fluorescerende intensitet af celler eller perler i et mix-and-read-format.

FMAT-systemet fungerer gennem tre faser. Den første fase er opsætningen, hvor der vælges passende parametre for assayet eller proceduren, og der vælges et specifikt assay til prøvekørslen. Den næste fase er Run-delen, hvor specifikke brønde eller hele pladen scannes og vises. Og endelig er Analysefasen den fase, hvor numeriske data og billeddata (gemt i .CXA og .CXI filer) oprettes, som også kan åbnes og udskrives med FMAT-softwaren.

FMAT er hovedsageligt designet til førende forskere inden for det farmaceutiske område. Det består af FMAT-instrumentet, robotpladehåndteringssystemet og software. Applied Biosystems FMAT 8100 HTS-system er en pålidelig og præcis allieret for farmaceutiske forskere, der sparer tid og energi.

▶ Primær filudvidelse

.fmat – FMAT Runfile

▶ Andre filudvidelser brugt Applied Biosystems FMAT 8100 HTS System 1

Understøttede filtyper
.CXA FMAT Listmode File
.CXI FMAT RAW Image
.CXP FMAT Assay File
.CXR FMAT Plate Results File
Yderligere relaterede filformater