Vigtigste : Filudvidelser : .d00 Fil

.d00 Filudvidelse

Filtype1VirtualDrive Disc Image Part File

Udvikler FarStone Technology
Kategori Disk Image Files
Format Binary

Hvad er D00 fil?

Delvis diskbilledfil, der er oprettet af VirtualDrive, en diskbilleddannelse og brændende applikation; gemmer en del af et overordnet diskbillede, hvor andre dele bruger udvidelserne ".d01," ".02," osv .; bruges, når størrelsesgrænsen for et diskbillede overskrides, så lydstyrken opdeles på tværs af flere filer.

Flere oplysninger

D00-filer gemmer data i et format, der kan brændes til en disk eller monteres som en virtuel disk i softwaren, når den bruges sammen med de andre diskdele. Disse filer bruges til sikkerhedskopiering og til montering af diskdata uden at skulle indsætte den fysiske disk.

BEMÆRK: VirtualDrive bruger udvidelsen .VCD for fulddiskbilleder. Når diskbilleder er opdelt i flere filer, kan filerne bruge de sammensatte udvidelser ".vcd.d00," ".vcd.d01," osv.

Programmer, der åbnes D00 Filer

Filtype2OPL2 FM Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.D00 option nummer 2

Lydfil genereret af OPL2 FM synthesizer.

Programmer, der åbnes D00 Filer

Om D00 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.d00 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OPL2 FM Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.