Vigtigste : Filudvidelser : .d00 Fil

.d00 Filudvidelse

Filtype1VirtualDrive Disc Image Part File

Udvikler FarStone Technology
Kategori Disk Image Files
Format Binary

Hvad er D00 fil?

Delvis diskaftrykfil oprettet af VirtualDrive, et program til afbildning og brænding af diske; gemmer en del af et samlet diskaftryk, hvor andre dele bruger endelserne ".d01", ".d02" osv.; bruges, når størrelsesgrænsen for et diskaftryk er overskredet, så volumenet opdeles på flere filer.

Flere oplysninger

D00-filer gemmer data i et format, der kan brændes på en disk eller monteres som en virtuel disk i softwaren, når de bruges sammen med de andre diskdele. Disse filer bruges til sikkerhedskopiering og til at montere diskdata uden at skulle indsætte den fysiske disk.

BEMÆRK: VirtualDrive bruger udvidelsen .VCD til fulde diskaftryk. Når diskbilleder er opdelt i flere filer, kan filerne bruge de sammensatte filtypenavne ".vcd.d00", ".vcd.d01" osv.

Programmer, der åbnes D00 Filer

Filtype2OPL2 FM Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.D00 option nummer 2

En D01-fil er en lydfil, der genereres af OPL2 FM-synthesizeren. Den indeholder musik fra en OPL2 FM-synthesizer, der kan afspilles af en emulator.

Flere oplysninger

OPPL2 FM-synthesizere blev brugt til at afspille musik til videospil i 1980'erne og 1990'erne. Yamaha producerede flere FM-chiptyper sammen med OPL2-chippen (YM3812), såsom OPL- (YM3526), OPL3- (YMF262) og OPL4-chippen (YMF278B). Winamp med Ganbatte! plug-in'et installeret giver brugerne mulighed for at emulere OPL2-lydchips i Windows.

Programmer, der åbnes D00 Filer

Om D00 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.d00 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OPL2 FM Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.