Vigtigste : Filudvidelser : .vcd Fil

.vcd Filudvidelse

Filtype1Virtual CD

Udvikler H+H
Kategori Disk Image Files
Format N/A

Hvad er VCD fil?

En VCD-fil er et diskaftryk af en cd eller dvd og genkendes af Windows som en egentlig disk, selv om dataene ligger på harddisken. VCD-filer gør det muligt at bruge cd'er og dvd'er uden at kræve fysiske drev og er nyttige til montering af diske på netværkscomputere.

Flere oplysninger

Hvis du modtager en VCD-fil, kan du åbne den med udvalgte cd- og dvd-brændings- og ripprogrammer, f.eks. H+H Software Virtual CD, Roxio Popcorn, Roxio Toast og Roxio Creator NXT Pro. VCD-filer kan også afspilles med det gratis MPlayer.

Programmer, der åbnes VCD Filer
Windows
CyberLink PowerDVD
Roxio Creator
HH Software Virtual CD
WinMount International WinMount
Macintosh
Roxio Toast

Filtype2FarStone Virtual Drive

Udvikler N/A
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.VCD option nummer 2

Kopiering af en cd eller ubeskyttet dvd gemt som et komprimeret billede eller en virtuel disk; kan køres i stedet for den originale disk i et af op til 23 virtuelle drev.

Programmer, der åbnes VCD Filer

Filtype3Valve Choreography Data File

Udvikler Valve
Kategori Data Files
Format Text

.VCD option nummer 3

Fil, der bruges af Valve Source-spilmotoren; oprettes af Faceposer-værktøjet, som er inkluderet i Source SDK; gemmer ansigtsudtryk, læbesynkroniseringer og bevægelsessekvenser for skuespillere i scenen; bruges ofte til scripting af cutscenes.

Flere oplysninger

VCD-filer gemmes i et XML-lignende tekstformat.

Programmer, der åbnes VCD Filer

Filtype4Value Change Dump File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.VCD option nummer 4

Datadump, der genereres af logiske simuleringsprogrammer og gemmes i et tekstformat; indeholder overskriftsoplysninger, variabeldefinitioner og værdiændringer for specificerede variabler; værdiændringer angives i skalar- eller vektorformat, afhængigt af variablens type.

Programmer, der åbnes VCD Filer
Windows
Altera Quartus II
Linux
GTKWave

Om VCD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vcd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Value Change Dump File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.