Vigtigste : Filudvidelser : .vip Fil

.vip Filudvidelse

Filtype1Virtual Instrument Package

Udvikler JKI
Kategori Compressed Files
Format Zip

Hvad er VIP fil?

En VIP-fil er en VI-pakke (Virtual Instrument), der bruges af VI Package Manager (VIPM) til at installere tilføjelser til LabVIEW-software. Den indeholder et add-on, som indeholder alle .VI-filer og ressourcer, der bruges af VIPM-softwaren til at installere, fjerne og administrere add-on'et.

Flere oplysninger

VIP-filer ligner .ZIP-filer, da de gemmer andre filer og er komprimeret med Zip-komprimering. De gør det muligt at dele og installere VI-tilføjelser i LabVIEW-software for at udvide softwarens muligheder.

VIPM er et hjælpeprogram udviklet af JKI, der bruges til at administrere tilføjelser med LabVIEW-software.

Programmer, der åbnes VIP Filer
Linux
JKI VIPM

Filtype2MAGIX Samplitude Music Studio Project

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format N/A

.VIP option nummer 2

Projekt oprettet af Samplitude Music Studio, et professionelt program, der bruges af musikere til at producere musik; indeholder et eller flere lydspor sammen med referencer til andre lydfiler eller loops; kan indeholde effekter og justeringer, som brugeren har anvendt på lyden, og andre projektegenskaber.

Flere oplysninger

Samplitude Music Studio giver dig mulighed for at eksportere dit VIP-projekt til flere formater, f.eks. WAV, MP3, AAC, Windows Media, FLAC, Ogg Vorbis og AIFF. VIP-formatet kan også bruges til at gemme skabeloner, hvilket giver dig mulighed for at manipulere indstillingerne for forskellige projekter.

Programmer, der åbnes VIP Filer

Filtype3Stitch Pattern File

Udvikler VSM Group
Kategori Data Files
Format Binary

.VIP option nummer 3

Fil, der bruges af Pfaff- og Viking-symaskiner til at skabe broderier; indeholder et stingmønster, der omfatter broderistørrelse, farve, skrifttype og brugerbemærkninger; indlæses i en symaskine, der automatisk syr det angivne mønster.

Programmer, der åbnes VIP Filer
Windows
BALARAD Embird Suite
Pfaff VIP Embroidering Software
Buzz Tools Plus
Buzz Tools BuzzXplore

Om VIP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vip er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Stitch Pattern File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.