Vigtigste : Filudvidelser : .vip Fil

.vip Filudvidelse

Filtype1Virtual Instrument Package

Udvikler JKI
Kategori Compressed Files
Format Zip

Hvad er VIP fil?

En VIP-fil er en virtuel instrument (VI) -pakke, der bruges af VI Package Manager (VIPM) til at installere add-ons til LabVIEW-software. Den indeholder et tilføjelsesprogram, som indeholder alle .VI -filer og ressourcer, der bruges af VIPM-software til at installere, fjerne og administrere tilføjelsen.

Flere oplysninger

VIP-filer svarer til .ZIP filer, da de gemmer andre filer og komprimeres med Zip-komprimering. De tillader, at VI tilføjelsesprogrammer deles og installeres i LabVIEW software til at udvide softwarens muligheder.

VIPM er et værktøj udviklet af JKI, der bruges til at administrere add-ons med LabVIEW software.

Programmer, der åbnes VIP Filer
Linux
JKI VIPM

Filtype2MAGIX Samplitude Music Studio Project

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format N/A

.VIP option nummer 2

Projekt oprettet af Samplitude Music Studio, en professionel applikation, der bruges af musikere til at producere musik; indeholder et eller flere lydspor sammen med henvisninger til andre lydfiler eller sløjfer kan omfatte effekter og justeringer, der anvendes på lyden af brugeren og andre projektegenskaber.

Flere oplysninger

Samplitude Music Studio giver dig mulighed for at eksportere dit VIP-projekt til flere formater, såsom WAV, MP3, AAC, Windows Media, FLAC, Ogg Vorbis og AIFF. VIP-formatet kan også bruges til at gemme skabeloner, som gør det muligt at manipulere indstillinger for forskellige projekter.

Programmer, der åbnes VIP Filer

Filtype3Stitch Pattern File

Udvikler VSM Group
Kategori Data Files
Format Binary

.VIP option nummer 3

Fil, der bruges af Pfaff og Viking symaskiner til at skabe broderier; indeholder et stingmønster, der indeholder hoop størrelse, farve, skrifttype og bruger notater; læsset på en symaskine, der automatisk syr det angivne mønster.

Programmer, der åbnes VIP Filer
Windows
BALARAD Embird Suite
Pfaff VIP Embroidering Software
Buzz Tools Plus
Buzz Tools BuzzXplore

Om VIP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vip er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Stitch Pattern File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.