Vigtigste : Filudvidelser : .dbk Fil

.dbk Filudvidelse

Filtype1Sony Ericsson Mobile Phone Backup File

Udvikler Sony Ericsson
Kategori Backup Files
Format Zip

Hvad er DBK fil?

Mobiltelefon backup-fil oprettet af Sony Ericsson PC Suite, et program, der bruges til at administrere Sony Ericsson-mobiltelefoner; gemmer telefonoplysninger, såsom kontakter, i et komprimeret format.

Flere oplysninger

DBK-filer kan dekomprimeres ved hjælp af et værktøj til dekomprimering af filer, f.eks. Corel WinZip. De kan indeholde en .VCF kontaktfil med navnet contacts.vcf.

BEMÆRK: Hvis du vil dekomprimere en DBK-fil, skal du omdøbe filendelsen til ".zip" og åbne den med et .ZIP fildekomprimeringsværktøj.

Programmer, der åbnes DBK Filer

Filtype2dBASE Database Backup

Udvikler dataBased Intelligence
Kategori Backup Files
Format Binary

.DBK option nummer 2

Database backup-fil oprettet af dBASE databaseapplikationsudviklingssoftware; gemmer en sikkerhedskopi af arbejdsfilen .DBF eller .DB2; kan bruges til at gendanne databasen i tilfælde af, at den bliver beskadiget; kan genereres automatisk af softwaren.

Programmer, der åbnes DBK Filer
Windows
dBase

Om DBK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dbk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype dBASE Database Backup, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.