Vigtigste : Filudvidelser : .dfc Fil

.dfc Filudvidelse

Filtype1Defractor Instrument

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er DFC fil?

Softwareinstrumentformat, der anvendes af Defractor, et softwaresynthesizerprogram; skabt ved hjælp af bølgeformsoscillatorer, envelope-generatorer og filtre.

Programmer, der åbnes DFC Filer

Filtype2DeSmuME Firmware Configuration File

Udvikler DeSmuME
Kategori Game Files
Format N/A

.DFC option nummer 2

Konfigurationsfil, der bruges af DeSmuME, en Nintendo DS (NDS)-emulator; indeholder firmware emuleringsindstillinger, der bruges til at konfigurere emulatoren.

Flere oplysninger

DeSmuME bruger sin interne BIOS og firmware til indlæsning og udførelse af ROM'er. Hvis DesMuME har alle de eksterne BIOS- og firmwareaftryk indlæst, kan den derefter udføre en fuld NDS-opstart. Du kan ikke indlæse et eksternt firmware-image til DeSmuME på Linux-systemer.

BEMÆRK: Ændring af filudvidelsen fra ".dsv" til ".sav" kan gøre det muligt at åbne en DSV-fil af andre Nintendo DS-emulatorer.

Programmer, der åbnes DFC Filer
Windows
DeSmuME
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Om DFC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dfc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DeSmuME Firmware Configuration File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.