Vigtigste : Filudvidelser : .dfc Fil

.dfc Filudvidelse

Filtype1Defractor Instrument

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er DFC fil?

Software instrumentformat anvendt af Defractor, et software synthesizer program; skabt ved hjælp af bølgeformoscillatorer, konvolutgeneratorer og filtre.

Programmer, der åbnes DFC Filer

Filtype2DeSmuME Firmware Configuration File

Udvikler DeSmuME
Kategori Game Files
Format N/A

.DFC option nummer 2

Konfigurationsfil, der bruges af DeSmuME, en Nintendo DS (NDS) emulator; indeholder indstillinger for firmware emulering, der bruges til at konfigurere emulatoren.

Flere oplysninger

DeSmuME bruger sin interne BIOS og firmware til at indlæse og udføre ROM'er. Hvis DesMuME har alle de eksterne BIOS- og firmware-billeder, der er indlæst, kan den derefter udføre en fuld NDS-boot. Du kan ikke indlæse et eksternt firmwarebillede til DeSmuME på Linux-systemer.

BEMÆRK: Hvis du ændrer filtypen fra ".dsv" til ".sav", kan du tillade, at en DSV-fil åbnes af andre Nintendo DS-emulatorer.

Programmer, der åbnes DFC Filer
Windows
DeSmuME
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Om DFC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dfc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DeSmuME Firmware Configuration File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.