Vigtigste : Filudvidelser : .dmc Fil

.dmc Filudvidelse

Filtype1Datamartist Data Canvas File

Udvikler nModal Solutions
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er DMC fil?

Dokumentfil oprettet Datamartist, et dataprofileringsværktøj, der bruges til at analysere, kombinere og administrere data fra flere kilder; kan indeholde interne datasæt samt datatransformationsspecifikationer i form af transformationsblokke og forbindelser mellem dem.

Flere oplysninger

Datasæt internt i DMC-filen er begrænset til 250.000 værdier pr. datasæt. De er derfor velegnede til datasæt af lille til moderat størrelse og anvendes ofte til at generere referencedatasæt til testning. Større datasæt kan refereres inden for DMC-filen og gemmes i separate lokale cache- og indeksfiler for hurtigere adgang og offlineadgang.

Datamartist kan håndtere data fra Microsoft SQL Server-databaser, Microsoft Excel-regneark, Microsoft Access-databaser, DMC-filer og andre kilder.

Programmer, der åbnes DMC Filer

Filtype2DPCM Sample File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Binary

.DMC option nummer 2

Lydfil, der bruges af sporings- og lydsamplingsprogrammer som FamiTracker; gemmer en instrumentprøve, der kan loopes, bøjes i tonehøjde og bruges på andre måder; bruges ofte til at lave videospillyde.

Flere oplysninger

FamiTracker henviser til DMC-filer som "Delta modulated samples"."

Programmer, der åbnes DMC Filer
Windows
FamiTracker

Filtype3Mimic Configuration File

Udvikler DAZ Productions
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.DMC option nummer 3

Fil oprettet af Mimic, et program, der bruges til at lave ansigtsanimationssekvenser; bruges som projektformat og gemmer information om læbesynkron animation; kan eksporteres til DAZ studio eller Smith Micro Poser for at færdiggøre karaktermodellering og animation.

Programmer, der åbnes DMC Filer
Macintosh
DAZ 3D Mimic

Filtype4Medical Manager Script

Udvikler The Sage Group
Kategori Executable Files
Format N/A

.DMC option nummer 4

Script, der bruges til at automatisere opgaver i Sage Medical Manager software til administration af praksis; kan bruges til at eksportere oplysninger, installere opdateringer eller andre funktioner.

Programmer, der åbnes DMC Filer
Windows
Sage Medical Manager
Linux
Sage Medical Manager

Om DMC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dmc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Medical Manager Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.