Vigtigste : Filudvidelser : .d01 Fil

.d01 Filudvidelse

Filtype1OPL2 FM Audio File

Udvikler Yamaha
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er D01 fil?

En D01-fil er en lydfil, der genereres af OPL2 FM-synthesizeren. Den indeholder musik fra en OPL2 FM-synthesizer, der kan afspilles af en emulator.

Flere oplysninger

OPPL2 FM-synthesizere blev brugt til at afspille musik til videospil i 1980'erne og 1990'erne. Yamaha producerede flere FM-chiptyper sammen med OPL2-chippen (YM3812), såsom OPL- (YM3526), OPL3- (YMF262) og OPL4-chippen (YMF278B). Winamp med Ganbatte! plug-in'et installeret giver brugerne mulighed for at emulere OPL2-lydchips i Windows.

Programmer, der åbnes D01 Filer
Windows
Winamp with Ganbatte! Plug-in

Filtype2VirtualDrive Disc Image Part 2 File

Udvikler FarStone Technology
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.D01 option nummer 2

Disc image-del oprettet af VirtualDrive, et program til brænding og billeddannelse af diske; gemmer den anden del af et disc image, hvor andre dele bruger endelserne ".d00", ".d02" osv.; oprettes, når størrelsesgrænsen for det samlede disc image er overskredet, så volumenet opdeles i flere filer.

Flere oplysninger

BEMÆRK: VirtualDrive bruger udvidelsen .VCD til fulde diskimages. Når diskbilleder er opdelt i flere dele, kan filerne bruge de sammensatte udvidelser ".vcd.d00", ".vcd.d01" osv.

Programmer, der åbnes D01 Filer

Om D01 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.d01 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype VirtualDrive Disc Image Part 2 File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.