Vigtigste : Filudvidelser : .dra Fil

.dra Filudvidelse

Filtype1Nuance Dragon Voice Recording File

Udvikler Nuance Communications
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er DRA fil?

Lydfil gemt af Dragon, et program der bruges til at generere tekstdokumenter fra stemmeoptagelser; lagrer lyden som den blev dikteret af brugeren; gemt, så softwarens genererede tekst kan korrigeres senere, hvis den ikke stemmer overens med diktationen.

Flere oplysninger

Dragon bruger talegenkendelsesteknologi til at oversætte talte lyddata til tekstdokumenter.

Programmer, der åbnes DRA Filer

Filtype2Scriptor Script File

Udvikler Write Brothers
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.DRA option nummer 2

En DRA-fil er en scriptfil, der er oprettet af Scriptor, en screenwriting-applikation populær i 1980'erne og 1990'erne. Den indeholder tekst formateret i et manuskript, som omfatter scene-, skuespiller- og propnotationer.

Flere oplysninger

Scriptor bruges til at formatere tekst, der er gemt i et dokument, f.eks. en .DOC eller .DOCX fil, i skærmbilledformat. Formateringen omfatter scene-, karakter-, prop- og skydeplaceringsorganisation. Formateringen indbefatter også den procentdel af manuskriptet, en scene optager.

Efter formatering af et dokument i Scriptor konverteres dokumentet til en DRA-fil. Det eneste program, der kan åbne DRA-filen, er Scriptor. Programmet kan dog ikke redigere DRA-filen, kun åbne den. Desværre, da Scriptor ikke længere er udviklet, er der mange DRA-scriptfiler, der i det væsentlige er "låst" for evigt.

Programmer, der åbnes DRA Filer
Windows
Scriptor

Filtype3Dolphin PartMaster Drawing File

Udvikler Dolphin Cad Cam
Kategori CAD Files
Format Binary

.DRA option nummer 3

Filen er oprettet af Dolphin PartMaster, en CAD / CAM applikationssuite, der bruges til at designe og producere komponenter; indeholder numeriske kontrolinstruktioner til styring af et værktøjsmaskiner, såsom en boremaskine, under produktion.

Flere oplysninger

Programmet Dolphin PartMaster CAD bruges til at designe delen, som derefter sendes til PartMaster CAM-programmet for at generere værktøjspaneler og deres koordinater.

BEMÆRK: PartMaster indeholder faktisk flere programmer i softwarepakke til udførelse af design og generering af værktøjsbaner.

Programmer, der åbnes DRA Filer
Windows
Dolphin
Dolphin Cad Cam PartMaster
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Filtype4OrCAD Drawing File

Udvikler Cadence Design Systems
Kategori CAD Files
Format N/A

.DRA option nummer 4

CAD tegning skabt af PCB Editor, et printkort (PCB) design applikation inkluderet med OrCAD PCB Designer software suite; lagrer skematisk for et trukket printkort, der specificerer layoutet af kredsløbskomponenter.

Flere oplysninger

DRA-filer kan ses med et gratis program kaldet Allegro Free Physical Viewer.

Programmer, der åbnes DRA Filer

Om DRA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dra er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OrCAD Drawing File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.