Vigtigste : Filudvidelser : .dra Fil

.dra Filudvidelse

Filtype1Nuance Dragon Voice Recording File

Udvikler Nuance Communications
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er DRA fil?

Lydfil gemt af Dragon, et program, der bruges til at generere tekstdokumenter fra stemmeoptagelser; gemmer lyden, som den blev dikteret af brugeren; gemmes, så softwarens genererede tekst senere kan korrigeres, hvis den ikke stemmer overens med dikteringen.

Flere oplysninger

Dragon bruger talegenkendelsesteknologi til at oversætte talte lyddata til tekstdokumenter.

Programmer, der åbnes DRA Filer

Filtype2Scriptor Script File

Udvikler Write Brothers
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.DRA option nummer 2

En DRA-fil er en manuskriptfil, der er oprettet af Scriptor, et manuskriptskrivningsprogram, der var populært i 1980'erne og 1990'erne. Den indeholder tekst, der er formateret til et manuskript, som omfatter scene-, skuespiller- og rekvisitnoter.

Flere oplysninger

Scriptor bruges til at formatere tekst gemt i et dokument, f.eks. en .DOC eller .DOCX fil, i manuskriptformat. Formateringen omfatter organisering af scener, karakterer, rekvisitter og optagelsessteder. Formateringen omfatter også den procentdel af manuskriptet, som en scene fylder.

Når et dokument er formateret i Scriptor, konverteres dokumentet til en DRA-fil. Det eneste program, der kan åbne en DRA-fil, er Scriptor. Programmet kan dog ikke redigere DRA-filen, men kun åbne den. Da Scriptor ikke længere udvikles, er der desværre mange DRA-scriptfiler, som i princippet er "låst" for evigt.

Programmer, der åbnes DRA Filer
Windows
Scriptor

Filtype3Dolphin PartMaster Drawing File

Udvikler Dolphin Cad Cam
Kategori CAD Files
Format Binary

.DRA option nummer 3

Fil oprettet af Dolphin PartMaster, en CAD/CAM-programpakke, der bruges til at designe og fremstille komponenter; indeholder numeriske kontrolinstruktioner til styring af en værktøjsmaskine, f.eks. en boremaskine, under produktionen.

Flere oplysninger

Dolphin PartMaster CAD-programmet bruges til at designe emnet, som derefter sendes til PartMaster CAM-programmet for at generere værktøjsbaner og deres koordinater.

NOTAT: PartMaster indeholder faktisk flere programmer i softwarepakken til at færdiggøre design og generere værktøjsbaner.

Programmer, der åbnes DRA Filer
Windows
Dolphin
Dolphin Cad Cam PartMaster
Linux
Dolphin
Macintosh
Dolphin

Filtype4OrCAD Drawing File

Udvikler Cadence Design Systems
Kategori CAD Files
Format N/A

.DRA option nummer 4

CAD-tegning oprettet af PCB Editor, et program til design af printkort (PCB), der er inkluderet i OrCAD PCB Designer-softwaresuiten; gemmer skemaet for et tegnet PCB, som angiver layoutet af kredsløbskomponenter.

Flere oplysninger

DRA-filer kan ses med et gratis program kaldet Allegro Free Physical Viewer.

Programmer, der åbnes DRA Filer

Om DRA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dra er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OrCAD Drawing File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.