Vigtigste : Filudvidelser : .drf Fil

.drf Filudvidelse

Filtype1VIZ Render File

Udvikler Autodesk
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Hvad er DRF fil?

Discreet Render Format (DRF)-fil oprettet af VIZ Render, et program, der følger med ældre versioner af Autodesk Architecture; gemmer et renderet billede af bygninger eller andre modellerede strukturer; kan åbnes i 3ds Max, men kan kun oprettes af VIZ Render.

Flere oplysninger

Når du åbner en DRF-fil i 3ds Max, skal du gemme den som en .MAX-fil, da det ikke understøttes at gemme DRF-filer.

Programmer, der åbnes DRF Filer
Windows
Autodesk 3ds Max

Filtype2Dynojet Run File

Udvikler Dynojet Research
Kategori Data Files
Format Binary

.DRF option nummer 2

Datafil oprettet af Dynojet-diagnosticeringsværktøjer til køretøjer; gemmer biloplysninger fra en diagnosetest; kan gemme hesteeffekt, lufttemperatur, luftfugtighed, absolut tryk og køretøjsmodeldata; bruges til grafisk visning af oplysninger om køretøjets diagnose.

Flere oplysninger

DRF-filer kan ses ved hjælp af WinPEP (Windows Performance Evaluation Program), som tidligere blev kaldt Dynojet RunViewer.

Programmer, der åbnes DRF Filer

Filtype3Delphi Resource File

Udvikler Embarcadero Technologies
Kategori Developer Files
Format N/A

.DRF option nummer 3

Midlertidig fil oprettet af Delphi, et programmeringssprog til softwareudvikling og IDE; gemmer oplysninger om pakkekrav, når et projekt kompileres med pakker; bruges under softwareopbygningsprocessen.

Flere oplysninger

DRF-filer refereres nogle gange i Delphi-fejlmeddelelser, når et program ikke kan finde eller oprette filen på en midlertidig placering. For at løse dette kan du muligvis genopbygge programmet eksplicit eller sørge for, at den midlertidige placering er tilgængelig.

Programmer, der åbnes DRF Filer
Windows
Embarcadero Delphi

Om DRF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.drf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Delphi Resource File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.