Vigtigste : Filudvidelser : .dwt Fil

.dwt Filudvidelse

Filtype1Dreamweaver Web Page Template

Udvikler Adobe Systems
Kategori Web Files
Format Text

Hvad er DWT fil?

En DWT-fil er en skabelon, der bruges til at oprette flere websider i Dreamweaver, et populært webudviklingsprogram. Den indeholder en webside med redigerbare områder defineret af brugeren og ikke-redigerbare områder, der påvirker alle sider, der er designet ud fra skabelonen.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .dwt-fil i Adobe Dreamweaver CC 2019

DWT-fil åben i Adobe Dreamweaver CC 2019

DWT-filer er nyttige for udviklere, fordi de giver dem mulighed for at spare tid og arbejde ved kun at skulle foretage en redigering én gang for at blive afspejlet på de andre sider. De redigerbare områder, der er udpeget i en skabelon, er de områder, som du ønsker at redigere individuelt på websider, som ikke påvirker andre websider, der kommer fra skabelonen. De områder, der ikke kan redigeres, er de områder, som du ønsker skal forblive de samme på alle siderne, f.eks. menuer, navigationslinjer, logoer og sidefødder.

Du kan gemme en webside som en DWT-skabelon ved at vælge Fil → Gem som skabelon.... Når du opretter DWT-filen, oprettes der en mappe med navnet "Templates" i din webstedsmappe, og DWT-filen placeres i den.

NOTAT: Dreamweaver blev oprindeligt udviklet af Macromedia. Adobe overtog Macromedia i 2005, og programmet udvikles og distribueres nu af Adobe.

Programmer, der åbnes DWT Filer
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
MacroMates TextMate
Adobe Dreamweaver

Filtype2AutoCAD Drawing Template

Udvikler Autodesk
Kategori CAD Files
Format Binary

.DWT option nummer 2

Skabelon oprettet af AutoCAD, et CAD-program, der bruges til at udvikle 2D- og 3D-konstruktioner; indeholder standardtegningsindstillinger, herunder enhedstyper og -præcision, titelblokke, lagnavne, linjetyper og snap- og gittertegningsegenskaber; bruges til at udvikle flere .DWG-tegninger, der bruger de samme konventioner og indstillinger.

Flere oplysninger

AutoCAD 2011 indeholder flere standardskabeloner, som ligger i en skjult installationsmappe ved navn \UserDataCache\Template\.

.
Programmer, der åbnes DWT Filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
CADSoftTools ABViewer
CorelCAD
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
CorelCAD

Om DWT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dwt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype AutoCAD Drawing Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.