Software : Corel : CorelCAD

CorelCAD

Udgave
(fra og med 2019-05-16)
2019
Perrons
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøttelse af DWG-, DWS-, DWF- og SHP-filer
  • 2D udformningsværktøjer, som f.eks. brugerdefinerede blokke, tegningsbegrænsninger og værktøjer til smart dimension
  • PolySolid 3D modellering og solid redigeringsværktøjer
  • Tabbed interface med bevægelige værktøjer og lagruter
  • Extensibility via plugins

CorelCAD er et CAD-program (computer-aided design), der bruges til at lave 2D- og 3D-tekniske tegninger. Programmet integreres med skyen og mobile enheder for nem deling og adgang.

CAD-programmet understøtter DWG-filformatet sammen med DWS-, DWT-, DXF-, DWF-, DES-, STL- og SHP-formaterne. Du kan også eksportere design til CDR-, DES-, STL- og PDF-formater og arbejde med GIS-filer for at visualisere kort og geografiske modeller.

CorelCAD har lagredigeringsfunktioner, der giver dig mulighed for at redigere modeller på separate lag, og tilbyder en række 2D- og 3D-værktøjer til at oprette mekaniske, strukturelle og arkitektoniske tegninger. Nogle af de avancerede funktioner omfatter filetering af kanter af 3D-solider, visning af 3D-modeller fra flere synsvinkler, nøjagtig måling med dimensionsværktøjer, markering af tegningselementer med frihåndsskitser, ændring og skalering af tekst og håndtering af lagtilstande.

CorelCAD-grænsefladen er udstyret med faner til at organisere din arbejdsgang og hurtigt skifte mellem dokumenter. Du kan også få adgang til dine værktøjer og lag i bevægelige ruder. Hvis CorelCAD ikke indeholder de værktøjer, du har brug for, kan du installere plugins for at få yderligere funktionalitet.

CorelCAD er et kvalitetsdesignprogram, der konkurrerer med Autodesk AutoCAD som et billigere alternativ. Programmet bruges af ingeniører, arkitekter og projektledere til at oprette og dele tekniske tegninger. Selv om det ikke giver lige så mange funktioner som AutoCAD, f.eks. formatunderstøttelse, er CorelCAD stadig et kig værd på grund af den mere overskuelige pris.

▶ Primær filudvidelse

.dwg – AutoCAD Drawing Database File

▶ Andre filudvidelser brugt CorelCAD 2019

Understøttede filtyper
.CDR CorelDRAW Image File
.DWF Design Web Format File
.DES Corel Designer File
.DGN MicroStation Design File
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWT AutoCAD Drawing Template
.STL Stereolithography File
.SHP Shapes File
Yderligere relaterede filformater