Vigtigste : Filudvidelser : .drg Fil

.drg Filudvidelse

Filtype1AllyCAD Drawing File

Udvikler Knowledge Base
Kategori CAD Files
Format Binary

Hvad er DRG fil?

Tredimensionel tegning skabt af AllyCAD, et program, der bruges til at skabe tekniske og arkitektoniske designs; indeholder en 3D-model, almindeligvis af en samlingsdel eller en struktur; bruges til at gemme designs i planlægningsprocessen før fremstilling eller konstruktion.

Flere oplysninger

DRG-filer kan eksporteres til almindelige 3D CAD-formater. Brugere kan f.eks. foretage batcheksport af DRG-filer til .DXF eller .DWG filer ved at vælge Indstillinger → DXF/DWG-konverteringsindstillinger i AllyCAD.

Filen startup.drg gemmer standardtegningen, når AllyCAD åbnes, og kan ændres af brugeren. AllyCAD laver også periodiske DRG-backupfiler, mens brugerne redigerer tegninger. Disse sikkerhedskopier oprettes med navnekonvention AbackupX.drg, hvor "X" er et inkrementelt nummer for sikkerhedskopien.

Programmer, der åbnes DRG Filer

Filtype2I-Doser Audio Drug File

Udvikler I-Doser Labs
Kategori Audio Files
Format Binary

.DRG option nummer 2

Lydfil, kaldet en "digital dosis", der bruges af I-Doser, et program, der forsøger at fremkalde bestemte stemninger hos lytteren; indeholder et stereolydspor, der er skabt ved hjælp af binaurale optagelsesteknikker; indeholder også oplysninger om "dosis" og et skærmbillede.

Flere oplysninger

DRG-filer bruges til at simulere en stemning eller følelse. Omhyggeligt udformede binaurale beats forsøger at synkronisere hjernebølger og frembringe bestemte følelser hos lytteren, når de lyttes til med stereohovedtelefoner.

I-Doser begrænsede tidligere DRG-filer til en enkelt afspilning, men de kan nu afspilles flere gange efter køb fra I-Doser Store.

NOTAT: I-Doser er baseret på open source-programmet SBaGen, som skaber .SBG filer. DRG-filer udvider SBG-filer med kryptering, dosis metadata og et skærmbillede.

Programmer, der åbnes DRG Filer
Android
I-Doser

Om DRG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.drg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype I-Doser Audio Drug File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.