Vigtigste : Filudvidelser : .drg Fil

.drg Filudvidelse

Filtype1AllyCAD Drawing File

Udvikler Knowledge Base
Kategori CAD Files
Format Binary

Hvad er DRG fil?

Tredimensionel tegning lavet af AllyCAD, et program der bruges til at skabe tekniske og arkitektoniske designs; indeholder en 3D-model, ofte af en monteringsdel eller en struktur; bruges til at gemme design i planlægningsprocessen inden fremstilling eller konstruktion.

Flere oplysninger

DRG-filer kan eksporteres til almindelige 3D CAD-formater. For eksempel kan brugere udføre batch eksport af DRG filer til .DXF eller .DWG filer ved at vælge Indstillinger → DXF / DWG Konverteringsindstillinger i AllyCAD.

Filen startup.drg gemmer standard tegningen, når AllyCAD åbnes og kan ændres af brugeren. AllyCAD laver også periodiske DRG-backupfiler, mens brugerne redigerer tegninger. Disse sikkerhedskopier er oprettet med navngivningskonventionen AbackupX.drg, hvor "X" er et trinvis antal til backupen.

Programmer, der åbnes DRG Filer

Filtype2I-Doser Audio Drug File

Udvikler I-Doser Labs
Kategori Audio Files
Format Binary

.DRG option nummer 2

Lydfil, kaldet en "digital dosis", der bruges af I-Doser, et program, der forsøger at fremkalde visse stemninger i lytteren; indeholder et stereo lydspor oprettet ved hjælp af binaural optagelsesteknikker; indeholder også oplysninger om "dosen" og et skærmbillede.

Flere oplysninger

DRG-filer bruges til at simulere et humør eller en følelse. Omhyggeligt udformede binaural beats forsøger at synkronisere hjernebølger og producere visse følelser i lytteren, når de lytter til med stereohovedtelefoner.

I-Doser har tidligere begrænset DRG-filer til en enkelt afspilning, men de kan nu afspilles flere gange efter købes fra I-Doser Store.

BEMÆRK: I-Doser er baseret på open source-programmet SBaGen, som skaber .SBG filer. DRG-filer udvider SBG-filer med kryptering, dosismetadata og et skærmbillede.

Programmer, der åbnes DRG Filer
Android
I-Doser

Om DRG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.drg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype I-Doser Audio Drug File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.