Vigtigste : Filudvidelser : .drw Fil

.drw Filudvidelse

Filtype1DESIGNER Drawing

Udvikler Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hvad er DRW fil?

Tegningsformat, der anvendes af Micrografx Designer, et tegneprogram til fremstilling af tekniske tegninger; anvendes inden for ingeniørarbejde, byggeri og andre relaterede områder.

Flere oplysninger

Micrografx Designer 9 var den sidste version af programmet, der blev skabt af Micrografx. Corel overtog programmet og udgav den næste version, kaldet Corel DESIGNER 10.

Programmer, der åbnes DRW Filer
Windows
Corel Presentations
CorelDRAW Technical Suite 2018
Adobe FreeHand
Macintosh
Adobe FreeHand

Filtype2ANVIL Drawing File

Udvikler Manufacturing and Consulting Services
Kategori CAD Files
Format N/A

.DRW option nummer 2

En DRW-fil indeholder en tegning, der er oprettet af ANVIL-software, oftest ANVIL-1000MD, som er et 2D CAD-program, der anvendes af maskiningeniører og værktøjsdesignere. Den gemmer en tegning af en del, som omfatter layout og dimensioner.

Flere oplysninger

Du kan åbne en DRW-fil i ANVIL-1000MD, ANVIL EXPRESS eller ANVIL Viewer. DRW-filen kan eksporteres til AutoCAD .DWG eller .DXF filer i ANVIL-1000MD. De kan også eksporteres til JPEG-, PNG-, TIFF-, TGA- og BMP-formater.

Programmer, der åbnes DRW Filer

Filtype3Drawing File

Udvikler N/A
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.DRW option nummer 3

Generisk tegneformat, der bruges af flere forskellige programmer; gemmer billeddata i et vektorformat, som bruger linjer (eller stier) til at repræsentere billedet i stedet for prikker.

Programmer, der åbnes DRW Filer
Windows
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
Dassault Systemes SolidWorks
CorelDRAW Graphics Suite
Microsoft Picture It!
Macintosh
Dassault Systemes SolidWorks
Apple AppleWorks
CorelDRAW Graphics Suite

Filtype4Personal Designer Drawing File

Udvikler Personal Designer
Kategori CAD Files
Format N/A

.DRW option nummer 4

En DRW-fil indeholder en tegning, der er oprettet af forskellige CAD-programmer, såsom Personal Designer, Personal Machinist, MicroDraft, 4Design og microCADDS. Den gemmer en 2D- eller 3D-tegning, som indeholder objektets layout, dimensioner og lag.

Flere oplysninger

Du kan åbne en DRW-fil i det program, der har oprettet den, uanset om det er Personal Designer, Personal Machinist, MicroDraft, 4Design eller microCADDS. Du kan også åbne filen i DraftView til Personal Designer (PD), som kan se, udskrive, markere eller eksportere DRW-filer.

Programmer, der åbnes DRW Filer

Om DRW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.drw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Personal Designer Drawing File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.