Vigtigste : Filudvidelser : .dset Fil

.dset Filudvidelse

FiltypeKratos Dataset File

Udvikler Kratos Analytical
Kategori Data Files
Format Binary

.DSET option nummer

En DSET-fil er en datafil oprettet af Kratos Vision, et softwareprogram, der bruges til at analysere XPS-data (X-ray photoelectron spectroscopy). Den indeholder et XPS-datasæt, der er optaget af Kratos Analytical-instrumenter. DSET-filer indeholder oplysninger om det element, der analyseres, f.eks. følsomhedsfaktor og peakposition.

Flere oplysninger

Kratos Analytical-hardware og -software anvendes i videnskabelige forskningslaboratorier til at analysere biokemi og overflader på objekter. XPS-instrumenterne registrerer interaktionen mellem overfladen af et objekt og andre materialer. Disse interaktioner af de fysiske og kemiske egenskaber gemmes derefter i DSET-filer af Kratos Vision. Du kan bruge Kratos Vision til at åbne DSET-filer, eller du kan konvertere dem til ASCII-format ved hjælp af CasaXPS.

På en Unix-arbejdsstation kan du konvertere DSET-filer til .KAL-filer ved hjælp af følgende kommando:

dump_dataset filename.dset all > new_filename.kal

Programmer, der åbnes DSET Filer
Windows
Kratos Analytical Vision
CasaXPS

Om DSET Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dset er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kratos Dataset File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.