Vigtigste : Filudvidelser : .kal Fil

.kal Filudvidelse

FiltypeKratos Vision Data File

Udvikler Kratos Analytical
Kategori Data Files
Format N/A

.KAL option nummer

En KAL-fil er en datafil oprettet af Kratos Vision, et softwareprogram, der bruges til at analysere XPS-data (X-ray photoelectron spectroscopy). Den indeholder data fra flere spektrer (spektrer), der er optaget af Kratos Analytical-instrumenter. KAL-filer gemmer også oplysninger om eksperimentets kontekst, så det kan reproduceres.

Flere oplysninger

Kratos Analytical-hardware og -software bruges i videnskabelige forskningslaboratorier til at analysere biokemi og overflader på objekter. XPS-instrumenterne registrerer interaktionen mellem overfladen af et objekt og andre materialer. Disse interaktioner af de fysiske og kemiske egenskaber kan gemmes iKAL -filer af Kratos Vision. Du kan bruge Kratos Vision eller CasaXPS til at åbne KAL-filer.

Hvis du har en .DSET-fil og ønsker at konvertere den til en KAL-fil, skal du bruge følgende kommando på en Unix-arbejdsstation:

dump_dataset filnavn.dset all > new_filename.kal

Programmer, der åbnes KAL Filer
Windows
Kratos Analytical Vision
CasaXPS

Om KAL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kal er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kratos Vision Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.