Vigtigste : Filudvidelser : .kct Fil

.kct Filudvidelse

FiltypeKeyman Developer Customization Source File

Udvikler Tavultesoft
Kategori Developer Files
Format N/A

.KCT option nummer

En KCT-fil er en kildefil, der er oprettet af Keyman Developer, et program, der bruges til at oprette, redigere og distribuere digitale tastaturer til alle typer sprog. Den indeholder oplysninger om brugergrænsefladen for et brugerdefineret tastatur, som omfatter tekst, konfigurationsvinduer og velkomstskærme.

Flere oplysninger

Du vil højst sandsynligt kun støde på en KCT-fil, hvis du har Keyman Developer installeret på din computer. Filen oprettes ved hjælp af Branding Editor, der følger med Keyman Developer. Hvis du opretter et brugerdefineret produktinstallationsprogram, skal KCT-filen vælges, når du opretter produktinstallationsprogrammet. Når produktinstallationsprogrammet oprettes, kompileres KCT-filen til en .PXX-fil.

Programmer, der åbnes KCT Filer

Om KCT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.kct er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Keyman Developer Customization Source File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.