Vigtigste : Filudvidelser : .dst Fil

.dst Filudvidelse

Filtype1AutoCAD Sheet Set File

Udvikler Autodesk
Kategori CAD Files
Format XML

Hvad er DST fil?

En DST-fil er en tegningsarkfil, der er oprettet af AutoCAD, et CAD-design- og dokumentationsprogram. Den indeholder oplysninger i XML-format om en organiseret samling af ark, som er udvalgte tegningslayouts, der er blevet udtrukket fra flere .DWG-tegningsfiler. DST-filer bruges almindeligvis som det leverbare format for udkastede eller færdige tegninger.

Flere oplysninger

Bladopsætningsfiler kan oprettes ved hjælp af AutoCAD's værktøj Sheet Set Manager (SSM), som kan vises i grænsefladen ved at vælge fanen Visning og derefter Paletter-panelet → Sheet Set Manager.

Bladopsætningsfiler indeholder ikke de faktiske tegningslayouts. I stedet indeholder de oplysninger, der peger på placeringen af de layouts, der er gemt i DWG-tegningsfilerne. Når en DST-fil er åben i AutoCAD, vises oplysningerne i fanen "Sheet List" i SSM, hvor hvert arknavn fungerer som en genvej, som du kan klikke på for at få vist layoutet i DWG-tegningsfilen.

Programmer, der åbnes DST Filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat

Filtype2DeSmuME Save State

Udvikler DeSmuME
Kategori Game Files
Format N/A

.DST option nummer 2

Sparestatus oprettet og brugt af DeSmuME, en Nintendo DS (NDS)-emulator; gemmer en gemt tilstand af det aktuelle spilforløb for et NDS-spil, der spilles med DeSmuME.

Flere oplysninger

BEMÆRK: For at oprette DST Save State skal du vælge File → Save State File.

.
Programmer, der åbnes DST Filer
Windows
DeSmuME
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Filtype3Tajima Embroidery Format

Udvikler Tajima
Kategori CAD Files
Format N/A

.DST option nummer 3

Tajima CAM-fil (computerstøttet fremstilling), der anvendes af broderimaskiner og software; gemmer instruktioner til at sy et broderimønster med en symaskine; indeholder koder, der fortæller maskinen, at den skal stoppe, springe og trimme, hvilket styrer synålen.

Flere oplysninger

Tajima broderiformatet understøttes i vid udstrækning af broderisoftware og -maskiner.

Programmer, der åbnes DST Filer

Om DST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dst er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Tajima Embroidery Format, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.