Vigtigste : Filudvidelser : .egg Fil

.egg Filudvidelse

Filtype1Panda3D Model File

Udvikler Carnegie Mellon
Kategori 3D Image Files
Format N/A

Hvad er EGG fil?

3D-modelformat, der anvendes af Panda3D, en 3D-motor, der primært er designet til spiludvikling; definerer alle transformationer, herunder fælles transformationer, i forhold til modellens overordnede knudepunkt; alle hjørner er defineret ved hjælp af globale koordinater; kan ses med PView (Panda Viewer), der er inkluderet i Panda3D-softwaren.

Flere oplysninger

Panda 3D udvikles og vedligeholdes af Panda3D Development Team på Carnegie Mellon Entertainment Technology Center.

Programmer, der åbnes EGG Filer
Linux
Panda3D

Filtype2ALZip Archive

Udvikler ESTsoft
Kategori Compressed Files
Format Binary

.EGG option nummer 2

En EGG-fil er et komprimeret arkiv oprettet af ALZip, et program til komprimering og dekomprimering af filer. Den indeholder en eller flere filer komprimeret i det proprietære EGG-format. EGG-filer kan indeholde AES-256-kryptering og passwordbeskyttelse for at sikre arkivet.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .egg-fil i ESTSoft ALZip 8

EGG-fil åben i ESTSoft ALZip 8

Du kan dekomprimere EGG-filer ved hjælp af ALZip og Bandizip i Windows. Du kan også bruge UnEgg i Linux.

Egg-formatet indeholder intelligente komprimeringsteknikker til at skabe mindre filstørrelser. Det understøtter også Unicode og er derfor nyttigt til flersprogede arkiver.

ALZip er et simpelt komprimeringsværktøj til Windows, som er særligt populært i Korea. Det har to proprietære formater: EGG-formatet, som blev frigivet i version 8, og .ALZ-formatet, som ligner Zip-formatet. Programmet kan også komprimere og dekomprimere filer til andre formater, f.eks. .TAR og .ZIP.

Programmer, der åbnes EGG Filer
Windows
ESTsoft ALZip
Bandisoft Bandizip
Linux
UnEgg

Om EGG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.egg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ALZip Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.