Vigtigste : Filudvidelser : .env Fil

.env Filudvidelse

Filtype1Adobe Dictionary Data File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er ENV fil?

Fil, der bruges af Adobe-produkter som Acrobat og Illustrator; indeholder oplysninger til en ordbog, som kan bruges til stavekontrol i programmet; ses ofte sammen med andre ordbogsfiler (.CLX og .LEX filer), som tilsammen udgør den samlede ordbog.

Programmer, der åbnes ENV Filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator

Filtype2Now Contact Envelope Template

Udvikler Now Software
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.ENV option nummer 2

Skabelon til konvolut oprettet af Now Contact, et program, der organiserer kontaktoplysninger og daglige aktiviteter; indeholder en skabelon til udskrivning af din konvolut; de foruddefinerede muligheder omfatter "Baronial 2", "Announcement A-2", "Commercial 5" og "Postkort".

Flere oplysninger

For at oprette ENV-filen skal du vælge Define → Print Templates → Envelopes..., vælge "+"-knappen øverst til højre, navngive skabelonen og klikke på OK. Du vil derefter kunne redigere skabelonens layout og dens dimensioner. Klik på OK, når du er færdig.

For at vælge den skabelon, du vil udskrive fra, skal du vælge Fil → Udskriv skabeloner..., vælge din skabelon i rullemenuen "Skabelontype" og klikke på OK.

Programmer, der åbnes ENV Filer
Macintosh
Now Contact

Filtype3Vue Environment File

Udvikler E-on Software
Kategori Settings Files
Format Text

.ENV option nummer 3

Applikationsindstillingsfil, der bruges af E-on Vue, et 3D-scene-modelleringsprogram; indeholder systemmiljøparametre og andre variabler; kan bruges til at angive individuelle eller gruppemaskineegenskaber ved rendering af store scener på flere computere.

Programmer, der åbnes ENV Filer
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Filtype4WordPerfect Environment

Udvikler Corel
Kategori Settings Files
Format N/A

.ENV option nummer 4

Bruges af Corel WordPerfect til at gemme vindues- og paletplaceringer og andre indstillinger; kan gemmes af brugeren for at gemme forskellige paletlayouts, kendt som miljøer.

Programmer, der åbnes ENV Filer
Windows
Corel WordPerfect

Om ENV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.env er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype WordPerfect Environment, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.