Vigtigste : Filudvidelser : .exp Fil

.exp Filudvidelse

Filtype1Melco Embroidery File

Udvikler Melco
Kategori Misc Files
Format Binary

Hvad er EXP fil?

Broderifil gemt i Melcos proprietære broderiformat; indeholder symaskineinstruktioner til at sy en grafik på et stykke stof, f.eks. et stykke stof eller en t-shirt.

Flere oplysninger

OFM-filer indeholder instruktioner som f.eks. nålens placering, retning og bevægelse. De ligner .DST filer, men understøtter også farveinformation. Derfor kan de også indeholde instruktioner om farveskift.

BEMÆRK: OFM-formatet understøttes af Zazzles brugerdefinerede broderiservice, så længe designet ikke indeholder mere end ti farver.

Programmer, der åbnes EXP Filer

Filtype2Symbols Export File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.EXP option nummer 2

Udviklingsfil, der bruges af forskellige softwareudviklings IDE'er og compilere; gemmer symboltabeldata, som er oplysninger om et programs data og funktioner; bruges til at linke programoplysninger til et andet program, f.eks. en debugger.

Programmer, der åbnes EXP Filer
Windows
Freescale CodeWarrior
Macintosh
Apple Xcode

Filtype3Export File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.EXP option nummer 3

Datafil, der eksporteres af en række forskellige programmer; typisk gemt i et mere standardiseret format end programmets proprietære filtype, så filen kan åbnes og læses af andre programmer; eksporteres ofte ved at vælge "File→Export" i programmet.

Flere oplysninger

Nogle programmer, der eksporterer EXP-filer, omfatter Intuit QuickBooks og IBM iSeries-software.

Programmer, der åbnes EXP Filer
Windows
Intuit QuickBooks Pro
Macintosh
Intuit QuickBooks for Mac

Filtype4CATIA 4 Export File

Udvikler Dassault Systemes
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.EXP option nummer 4

Fil oprettet af CATIA version 4, et program, der bruges til at modellere fremstillede komponenter til den industrielle designproces; indeholder et eksporteret design, herunder 3D-modeller, materialespecifikationer og egenskaber; bruges til at eksportere alle designdata sammen.

Programmer, der åbnes EXP Filer
Windows
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtype5DX Series Exported Video File

Udvikler Pelco
Kategori Video Files
Format N/A

.EXP option nummer 5

En EXP-fil indeholder overvågningsvideo, der er oprettet af digitale videooptagere (DVR'er) i DX-serien, f.eks. DX4100 eller 4800. Den gemmer video med MPEG-4-komprimering og metadata, f.eks. tidspunkt og dato for optagelse, kameranummer, videoformat og optagelsestilstand.

Flere oplysninger

DX-seriens DVR'er leveres med indgange til sikkerhedskameraer. Disse kameraer optager overvågningsvideoen, som derefter gemmes i EXP-filer af DVR'erne. EXP-filerne kan derefter afspilles ved hjælp af DX Series Export Viewer.

Programmer, der åbnes EXP Filer

Filtype6Bernina Embroidery File

Udvikler Bernina
Kategori Misc Files
Format Binary

.EXP option nummer 6

En EXP-fil er en broderi CAM-fil (computerstøttet fremstilling), der er gemt i Bernina USB EXP-formatet. Den indeholder koder, såsom stop, jump og trim, der fortæller nålen på en personlig symaskine, hvordan et broderi skal laves. EXP-filer kan også gemmes i Melco EXP-formatet, som bruges til kommercielle broderier.

Flere oplysninger

Bernina USB EXP-filer gemmer kun broderiets design. Farveoplysningerne for designet er indeholdt i INF-filen, som typisk findes sammen med EXP-designfilen og .BMP-billedfilen på Bernina Personal Design USB-flashdrevet.

EXP-filer bruges oftest af Bernina-maskinerne 830, 780 og 580. Men de kan også bruges af 630 og 340 Bernina-maskinerne.

BEMÆRK: EXP-filer ligner Tajima Embroidery .DST filer.

Programmer, der åbnes EXP Filer

Filtype7Aurora Expert Trace File

Udvikler Trend Communications
Kategori Data Files
Format N/A

.EXP option nummer 7

Datakommunikationssporingsfil genereret af Aurora Expert; indeholder sporingsoplysninger, der registrerer dataenes vej på tværs af flere enheder og steder; bruges til at diagnosticere og analysere kommunikationstrafik; fungerer med PPP-, IP-, ISDN-, V5- og Frame Relay-systemer.

Programmer, der åbnes EXP Filer
Windows
Trend Communications Aurora Expert

Filtype8SonicWALL Preference File

Udvikler SonicWALL
Kategori Settings Files
Format N/A

.EXP option nummer 8

Holder konfigurationsoplysninger og brugerdefinerede indstillinger for en SonicWALL firewall; kan eksporteres og indlæses af et andet system for at overføre firewallindstillinger; hedder som standard "sonicwall.exp", men kan omdøbes.

Flere oplysninger

Kan oprettes ved at vælge System→Settings og derefter klikke på "Create Backup Settings" i SonicWALL management interface.

Programmer, der åbnes EXP Filer
Windows
SonicWALL SonicOS

Om EXP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.exp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SonicWALL Preference File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.