Vigtigste : Filudvidelser : .fcp Fil

.fcp Filudvidelse

Filtype1Phantasy Star Online 2 Female Cast File

Udvikler SEGA
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Hvad er FCP fil?

3D-modelfil, der bruges af Phantasy Star Online 2, et online multiplayer rollespil; gemmer en model til en kvindelig figur fra CASTs androidlignende race i spillet; kan oprettes og redigeres med Phantasy Star Online 2 Character Creator-værktøjet.

Flere oplysninger

NOTAT: SEGA Phantasy Star Online 2 Character Creator er ikke længere tilgængelig til download.

Programmer, der åbnes FCP Filer
Windows
SEGA Phantasy Star Online 2 Character Creator

Filtype2Final Cut Project

Udvikler Apple
Kategori Video Files
Format N/A

.FCP option nummer 2

Videoredigeringsprojekt oprettet med Apple Final Cut Pro eller Final Cut Express; indeholder video- og lydklip organiseret i spor ved hjælp af en filmtidslinje; kan indeholde visuelle effekter, overgange, tekstoverlejringer og DVD-kapitelmarkører.

Flere oplysninger

FCP-filer kan eksporteres som selvstændige film i QuickTime (.MOV), MPEG (.MPG) eller andre formater. Final Cut-projekter kan også eksporteres til DVD Studio Pro med henblik på DVD-fremstilling.

Programmer, der åbnes FCP Filer
Macintosh
Apple Final Cut Pro

Filtype3FontCreator Project

Udvikler High-Logic
Kategori Settings Files
Format N/A

.FCP option nummer 3

En FCP-fil er et projekt, der er oprettet af High-Logic FontCreator, en skrifttype-editor til Windows. Den indeholder oplysninger om et skrifttypesæt, som kan omfatte glyffer, tegnundergrupper, kerning data og importerede vektor- eller rasterbilleder.

Flere oplysninger

<Skærmbillede af en .fcp-fil i High-Logic FontCreator 12

FCP-fil åben i High-Logic FontCreator 12

FCP-filer oprettes af FontCreator, når en bruger vælger Fil → Ny... og derefter vælger File → Save Project... eller Save Project As.... FontCreator opretter en FCP-fil til at gemme projektet, som kan lukkes og åbnes igen for yderligere redigering.

For at åbne en FCP-fil i FontCreator skal du vælge Fil → Åbn..., navigere til filens placering, vælge den og klikke på Opnå.

For at eksportere et FCP-projekt til TTF-, OTF-, WOFF- eller WOFF2-formatet skal du vælge File → Export Font, Export Font As... eller Export All Fonts, og vælge skrifttypen.

Programmer, der åbnes FCP Filer

Om FCP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fcp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FontCreator Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.