Vigtigste : Filudvidelser : .fdp Fil

.fdp Filudvidelse

Filtype1MySafe Encrypted Data

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format N/A

Hvad er FDP fil?

Krypteret fil eller mappe, der bruges til at beskytte vigtige filer; Kun tilgængelig ved brug af fingeraftrykslæserens godkendelse

Programmer, der åbnes FDP Filer
Windows
UPEK Protector Suite QL

Filtype2FMOD Project File

Udvikler Firelight Technologies
Kategori Audio Files
Format Binary

.FDP option nummer 2

Projektfil oprettet af FMOD, et lyddesignværktøj, der bruges til at skabe spillyde; Gemmer designet til lydhændelser, som er lyde (dvs. fodspor, eksplosioner og omgivende lyde), der kan påberåbes i spillets programkode; tillader lydene at blive programmeret udløst og tilpasset, mens spillet kører, hvilket skaber et mere fordybende gameplay miljø.

Flere oplysninger

Et FMOD-projekt er indbygget i en FMOD Events ( .FEV ) fil og en FMOD Sound Bank ( .FSB ) fil. Disse to filer bruges af spillet runtime til at udløse og afspille lydhændelser.

BEMÆRK: FDP-filer blev erstattet af FSPRO-filer, da FMOD Designer blev omdøbt til FMOD Studio. FDP-filer kan dog stadig åbnes af FMOD Studio.

Programmer, der åbnes FDP Filer

Om FDP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fdp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FMOD Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.