Vigtigste : Filudvidelser : .fsb Fil

.fsb Filudvidelse

Filtype1Form•Z Compiled Script

Udvikler AutoDesSys
Kategori Plugin Files
Format Binary

Hvad er FSB fil?

Kompileret script skabt af formular • Z, en 3D solids og overflademodeller; kompileret fra en formular • Z script ( .FSL file) og gemmer et plugin, der udvider softwarens basisfunktionalitet.

Programmer, der åbnes FSB Filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtype2FMOD Sample Bank File

Udvikler Firelight Technologies
Kategori Audio Files
Format Binary

.FSB option nummer 2

Lydfil, der bruges af FMOD, et program, der bruges til at designe spillyde til Xbox, PlayStation, PC og andre platforme; indeholder en samling af lyde, såsom fodspor, omgivende lyde eller våbenbrand; bruges af spillet runtime til at indlæse og afspille lydene.

Flere oplysninger

FSB-filer oprettes, når et FMOD-projekt ( .FDP file) er bygget i FMOD Designer. De er oprettet med en .FEV -fil, som indeholder de lydhændelsesmetadata, der bruges af programkoden, til at udløse lyde, når spillet bliver spillet.

BEMÆRK: Da FSB og FEV-filer er den endelige leverbare til FMOD lydhændelser ses de ofte pakket med spilinstallationsfiler.

Programmer, der åbnes FSB Filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Firelight Technologies FMOD Designer
Macintosh
Firelight Technologies FMOD Designer

Om FSB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fsb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FMOD Sample Bank File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.