Vigtigste : Filudvidelser : .fsb Fil

.fsb Filudvidelse

Filtype1Form•Z Compiled Script

Udvikler AutoDesSys
Kategori Plugin Files
Format Binary

Hvad er FSB fil?

Kompileret script oprettet af form-Z, en 3D-modelleringssoftware til modellering af faste legemer og overflader; kompileret fra et form-Z script (.FSL fil) og gemmer et plugin, der udvider softwarens grundlæggende funktionalitet.

Programmer, der åbnes FSB Filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtype2FMOD Sample Bank File

Udvikler Firelight Technologies
Kategori Audio Files
Format Binary

.FSB option nummer 2

Lydfil, der bruges af FMOD, et program, der bruges til at designe spillyd til Xbox, PlayStation, PC og andre platforme; indeholder en samling af lyde, f.eks. fodtrin, omgivelseslyde eller våbenild; bruges af spilkørslen til at indlæse og afspille lydene.

Flere oplysninger

FSB-filer oprettes, når et FMOD-projekt (.FDP-fil) opbygges i FMOD Designer. De oprettes sammen med en .FEV-fil, som indeholder de metadata om lydhændelser, der bruges af spilprogramkoden til at udløse lyde, når spillet spilles.

BEMÆRK: Da FSB- og FEV-filer er den endelige leverance for FMOD-lydhændelser, ses de ofte pakket sammen med spilinstallationsfiler.

NOTAT: Da FSB- og FEV-filer er den endelige leverance for FMOD-lydhændelser, ses de ofte pakket sammen med spilinstallationsfiler.

Programmer, der åbnes FSB Filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Firelight Technologies FMOD Designer
Macintosh
Firelight Technologies FMOD Designer

Om FSB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fsb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FMOD Sample Bank File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.