Vigtigste : Filudvidelser : .flm Fil

.flm Filudvidelse

Filtype1Adobe Scout Session

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er FLM fil?

Session oprettet af Adobe Scout, en .SWF profilerende applikation til Flash-udviklere, der kan registrere eventuelle problemer, der kan påvirke ydeevnen; indeholder data om din session, der let kan deles med andre til fejlfindingsproblemer; indeholder data som sessionsinfo, der beskriver SWF-filen, billedfrekvensen, ActionScript-versionen, operativsystemet, skærmstørrelsen og meget mere.

Flere oplysninger

For at oprette FLM-filen skal du blot vælge Arkiv → Gem eller Gem som ..., navngiv din fil, vælg den gemte placering og klik på Gem.

For at åbne FLM-filen, Du kan dobbeltklikke på filen eller vælge Filer → Åbn ..., navigere til din fil og klikke på Åbn.

Programmer, der åbnes FLM Filer
Macintosh
Adobe Scout CC

Filtype2FL Studio Mobile Song File

Udvikler Image-Line
Kategori Audio Files
Format N/A

.FLM option nummer 2

Mobil sangfil oprettet af FL Studio Mobile, en applikation til Android og iOS, der gør det muligt for brugerne at komponere arrangere, optage og redigere musik; indeholder et projekt, som indeholder spor, sangtempo, tastaturlayout, metronomindstillinger og vælg brugerinterfaceindstillinger.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Selv om FLM-filen er oprettet af FL Studio Mobile, kan den åbnes af FL Studio-programmet til Windows.

Programmer, der åbnes FLM Filer
Windows
Image-Line FL Studio
Android
Image-Line FL Studio Mobile
Macintosh
Image-Line FL Studio
iOS
Image-Line FL Studio Mobile HD

Om FLM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.flm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FL Studio Mobile Song File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.