Software : Image-Line : Image-Line FL Studio

Image-Line FL Studio

Udgave
(fra og med 2019-01-07)
20
Perrons
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Supports several audio formats such as WAVE, MP3, and Ogg
  • Allows you to freely arrange audio in its playlist
  • Provides over 30 synthesizers including acoustic bass and electric guitar
  • Enables you to install additional functionality through plugins

FL Studio, tidligere kendt som FruityLoops, er en DAW til Windows og macOS. FL Studio giver dig mulighed for at komponere, optage, redigere og mixe musik. Det er også tilgængeligt som en mobilversion til iOS- og Android-platforme.

FL Studio understøtter en række lydformater, såsom WAVE, MIDI, Ogg og BeatCreator Groove, sammen med sine egne sang- og mobilsangformater. Programmets afspilningsliste kan rumme et ubegrænset antal lydoptagelser og giver dig mulighed for frit at arrangere lyd. Du kan oprette musikarrangementer ved at vælge mellem over 30 synthesizere, såsom akustisk bas, syntetisk bas, elektrisk guitar og klaver.

Nogle af de værktøjer, som DAW'en tilbyder, omfatter pitchkorrektion, pitch shifting, time-stretching, beat-detektion, harmonisering og audio warping. DAW'en kan også udvides, hvilket gør det muligt at installere plugins for yderligere funktionalitet. Du kan tilføje instrumenter, effekter og andre funktioner, der ikke er inkluderet i programmet.

FL Studio er en kvalitets-DAW og fås i tre forskellige udgaver, der giver forskellige funktioner afhængigt af dine behov. Hver version er rimeligt prissat i forhold til det, den tilbyder, hvilket gør FL Studio til et fristende valg til at producere musik.

▶ Andre filudvidelser brugt Image-Line FL Studio 20

Understøttede filtyper
.FLM FL Studio Mobile Song File
.MID MIDI File
.ZGR BeatSlicer Groove File
.ZIP Zipped File
Yderligere relaterede filformater