Vigtigste : Filudvidelser : .fmpsl Fil

.fmpsl Filudvidelse

FiltypeFileMaker Pro 12 Snapshot Link

Udvikler FileMaker
Kategori Database Files
Format N/A

.FMPSL option nummer

Database snapshot-fil, der oprettes af FileMaker Pro 12-databaseudviklingssoftware; gemmer tilstanden af den aktuelle databasevisning; indeholder de valgte poster, det visuelle layout og andre synlige oplysninger; bruges ofte til at sende rapporter.

Flere oplysninger

FMPSL-filer gør det muligt at rekonstruere snapshots i en anden kopi af FileMaker eller med FileMaker Go, et program til iPhone- og iPad-brugere. Snapshotlinks kan oprettes med FileMaker Pro og FileMaker Go. Hvis du vil oprette på i FileMaker Pro, skal du vælge Fil → Gem/Send poster som → Snapshot Link....

NOTAT: Snapshot links blev introduceret med FileMaker Pro 11, som bruger udvidelsen .FPSL i stedet for udvidelsen FMPSL, som bruges i version 12.

Programmer, der åbnes FMPSL Filer
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro
iOS
FileMaker Go 17

Om FMPSL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fmpsl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FileMaker Pro 12 Snapshot Link, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.