Software : FileMaker : FileMaker Pro

FileMaker Pro

Udgave
(fra og med 2018-12-14)
17
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter populære formater som Office Open XML .XLSX.
  • Eksporterer data til almindeligt anvendte filer, f.eks. .PDF og .CSV
  • Giver værktøjer til at tilpasse dine databaser og hvordan du ser dem
  • Tilbyder nyttige ressourcer som video-øvelser og et træningscenter

FileMaker Pro Advanced er et datastyringssystem, der hjælper virksomheder med at udføre opgaver som f.eks. at spore lagerbeholdning, organisere projekter og administrere kontakter. Det kører på Mac-, Windows- og iOS-platforme og i en webbrowser.

I FileMaker Pro Advanced opretter du din database ud fra en foruddefineret skabelon, ved at importere dine data fra et regneark eller ved at oprette en ny database fra bunden. Foruddefinerede skabeloner er baseret på en række virksomhedsrelaterede funktioner, f.eks. økonomi (udgiftsrapporter), personer og aktiver (kontakter), projekter (event management), administration (møder) og ressourcer (inventar). Du kan også opbygge din database ved at importere data fra regneark, der er oprettet af andre programmer, f.eks. Microsoft Excel. Den tredje mulighed er at opbygge din database fra bunden. Denne mulighed kræver mere arbejde, men giver dig mulighed for at tilpasse din database fuldstændigt ved at definere dine egne felter og layouts.

En database i FileMaker Pro Advanced er organiseret i tabeller, som gemmer poster, der består af en samling af felter. Felterne omfatter bl.a. varens navn, model, serienummer, placering, noter, købsdato og pris. Programmet giver dig kontrol over, hvordan du kan se dine data, søge i dine poster og sortere dine datafelter i dine poster. Du kan se dine data i forskellige diagramvisninger, hvilket gør det lettere at sammenligne og kontrastere dine data. Du kan også generere brugerdefinerede rapporter, der kan eksporteres i PDF- eller Office Open XML .XLSX-format. FileMaker Pro Advanced indeholder også et træningscenter, et ressourcecenter, et forum, videovejledninger og demoer, som du kan henvise til for at få hjælp.

FileMaker Pro Advanced bruger et proprietært format til at gemme data, men giver dig også mulighed for at eksportere dine data til en række forskellige filer, herunder .PDF, .XLSX, .DBF, .HTML, .CSV, og .XML. Du kan også dele databaser med teammedlemmer via internettet eller iOS-enheder med FileMaker Go-appen.

FileMaker Pro Advanced er et godt valg til organisering af din virksomhed. Den giver dig mulighed for at tilpasse din database, så den passer bedst muligt til dine forretningsbehov, og den er kompatibel med andre datahåndteringsprogrammer, f.eks. Microsoft Excel. Hvis du lige har startet en virksomhed eller ønsker at ændre din software til virksomhedsstyring, skal du prøve FileMaker Pro Advanced.

▶ Primær filudvidelse

.fmp12 – FileMaker Pro 12 Database

▶ Andre filudvidelser brugt FileMaker Pro 17

Understøttede filtyper
.CSV Comma Separated Values File
.DBF Database File
.FMPSL FileMaker Pro 12 Snapshot Link
.FM FileMaker Database
.FLB FileMaker Pro Label File
.FP5 FileMaker Pro 5 Database
.FPT FileMaker Pro Database Memo File
.FP4 FileMaker Pro 4 Database
.FP7 FileMaker Pro 7+ Database
.FP FileMaker Pro Spreadsheet
.FM5 FileMaker 5 Database
.FMP FileMaker Pro Database
.FPSL FileMaker Pro Snapshot Link
.FP3 FileMaker Pro 3 Database
.HTML Hypertext Markup Language File
.MPR FileMaker Dictionary File
.NET FileMaker Networking Module
.TAB Tab Separated Data File
.USR FileMaker Pro Database File
.UPR FileMaker User Dictionary
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.XLS Excel Spreadsheet
.XSL XML Style Sheet
Yderligere relaterede filformater
.BLU FileMaker Pro Runtime Extension
.FTH FileMaker Theme File
.FMPLUGIN FileMaker Plug-in
.FMX FileMaker Plug-in
.XSLT XSL Transformation File