Vigtigste : Filudvidelser : .upr Fil

.upr Filudvidelse

Filtype1Fractal Parameters File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er UPR fil?

Datafil, der bruges af fraktale matematik- og kunstprogrammer som Apophysis og Ultra Fractal; gemt i et almindeligt tekstformat og indeholder de parametre, der bruges til at generere et fraktalbillede; bruges ofte til flamefraktaler; bruges også til at dele fraktalsæt med andre.

Flere oplysninger

Da UPR-formatet gemmer fraktalparametre i stedet for et bitmap, kan fraktalbilledet gengives matematisk og zoomes uden tab af kvalitet. Programmer, der renderer UPR-filer, kan generelt gemme enhver visning i det fraktale billede som en rastergrafik, f.eks. en .PNG, .JPG eller .BMP fil.

NOTAT: Apophysis er tilgængelig i et kildekodeformat.

Programmer, der åbnes UPR Filer

Filtype2FileMaker User Dictionary

Udvikler FileMaker
Kategori Data Files
Format Text

.UPR option nummer 2

Datafil, der bruges af FileMaker, et desktop-databaseprogram; indeholder en brugerdefineret ordliste, der bruges til stavekontrol undtagelser ved stavekontrol af en database eller formular; adskiller sig fra en .MPR fil, som er en standard FileMaker-sprogordbog.

Flere oplysninger

Standardbrugermappen er User.upr, som findes i mappen /Dictionaries/ i en FileMaker-installation. Du kan få adgang til ordlisten i denne ordbog ved at vælge Rediger → Stavning → Rediger brugerordbog... i FileMaker.

Programmer, der åbnes UPR Filer
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Om UPR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.upr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FileMaker User Dictionary, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.