Vigtigste : Filudvidelser : .usr Fil

.usr Filudvidelse

Filtype1SmartMusic Custom File

Udvikler MakeMusic
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er USR fil?

Musikfil, der bruges af SmartMusic, et program til øvelse af musik for band, orkester og vokalmusik; indeholder en tilpasning af en SmartMusic Title; tilpassede ændringer omfatter ændring af tempi og beskæring af takter.

Flere oplysninger

For at oprette en USR-fil:

  1. Åbn en titel, klik på Customize, og vælg en eksisterende tilpasning eller tilføj en ny ved at klikke på "New Customization" (ny tilpasning)."
  2. Tilføj dine tilpasninger.
  3. Højreklik på din tilpasning, vælg Eksport..., navngiv filen, vælg gemmeplacering, og klik på Save.

For at importere din USR-fil skal du åbne en titel, klikke på Apasning, vælge "Import", navigere til placeringen af din USR-fil og klikke på Open.

Programmer, der åbnes USR Filer

Filtype2FileMaker Pro Database File

Udvikler FileMaker
Kategori Database Files
Format Binary

.USR option nummer 2

Databasefil, der bruges af FileMaker, et program, der bruges til at oprette, administrere og dele databaser; indeholder en brugerdatabase, der er gemt i et proprietært format; bruges til at importere data, oprette brugerdefinerede rapporter og dele databaser og resultater fra dataanalyse.

Flere oplysninger

USR-databaser bruger et komplekst filformat til at gemme data, scripts, layouts og billeder. De kan eksporteres til en række forskellige formater ved hjælp af FileMaker Pro. Data kan importeres fra tekstfiler, Excel-dokumenter eller Bento-databaser.

USR-filer gemmes nogle gange som UFSR-filer i Mac OS X.

Programmer, der åbnes USR Filer
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Filtype3Lowrance GPS Data File

Udvikler Lowrance
Kategori GIS Files
Format N/A

.USR option nummer 3

En USR-fil er en datafil, der bruges af Lowrance iFinder GPS håndholdte enheder, som fiskere bruger til at navigere og gemme fiskepladser. Den kan indeholde waypoints, ruter, spor og ikoner for hændelsesmarkører.

Flere oplysninger

USR-filer oprettes og gemmes på MultiMediaCard (MMC) i en Lowrance iFinder GPS-enhed. Filerne kan overføres til en computer ved at indsætte MMC'et i en computer og derefter åbnes og konverteres til et andet GPS-format ved hjælp af GPSBabel.

Programmer, der åbnes USR Filer
Linux
GPSBabel

Om USR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.usr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Lowrance GPS Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.