Vigtigste : Filudvidelser : .fp Fil

.fp Filudvidelse

Filtype1FileMaker Pro Spreadsheet

Udvikler N/A
Kategori Spreadsheet Files
Format N/A

Hvad er FP fil?

Spreadsheet fil oprettet af FileMaker Pro; organiserer data i rækker og kolonner og gemmes i et proprietært FileMaker-format; bruges sammen med FileMaker-databasefiler (.FMP).

Programmer, der åbnes FP Filer
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Filtype2Fragment Program File

Udvikler OpenGL
Kategori 3D Image Files
Format Text

.FP option nummer 2

Fil, der bruges af programmer, der bruger OpenGL-teknologi; angiver udseendeegenskaber for fragmenter (pixels i 3D-rummet) i en tredimensionel model; muliggør manipulation af pixels før gengivelse.

Flere oplysninger

FP-filer skrives ved hjælp af syntaks på lavt niveau, der kaldes assemblagesprog. De gemmes i et almindeligt tekstformat.

Programmer, der åbnes FP Filer
Windows
Celestia
Linux
Celestia
Macintosh
Celestia
Apple OpenGL Shader Builder

Filtype3FinePrint File

Udvikler FinePrint Software
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.FP option nummer 3

En FP-fil er en fil, der er oprettet af FinePrint, et Windows-udskrivningsværktøj, der giver dig mulighed for at ændre udskriftsjob. Den indeholder et udskriftsjob, som omfatter en eller flere sider, der skal udskrives, redigeringer af udskriftsjobbet, layout af udskriftsjobbet og udskriftsindstillinger.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .fp-fil i FinePrint 9.2

FP-fil åben i FinePrint 9.2

FinePrint bruges til at ændre udskriftsjobs i Windows. Du kan udføre en række forskellige funktioner, f.eks. få vist udskrifter, tilføje og fjerne sider, redigere tekst, fremhæve tekst, udskrive flere sider på et enkelt ark, konvertere til gråtoner og beskære sider. Hvis du vælger at gemme dit udskriftsjob i FinePrint, oprettes FP-filen til at gemme udskriftsjobbet.

Når du har installeret FinePrint, kan du åbne hjælpeprogrammet, når du udskriver et dokument fra et hvilket som helst Windows-program. Når du har valgt Print, åbnes hjælpeprogrammet, så du kan ændre dokumentet og udskrive det.

Du kan gemme et udskriftsjob ved at vælge disketteikonet, navngive filen og vælge lagringsplacering. Du kan åbne en FP-fil ved blot at dobbeltklikke på filen eller ved at vælge mappeikonet i FinePrint og navigere til FP-filen.

Programmer, der åbnes FP Filer
Windows
FinePrint

Om FP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FinePrint File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.