Vigtigste : Filudvidelser : .tab Fil

.tab Filudvidelse

Filtype1Typinator Set File

Udvikler Ergonis Software
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er TAB fil?

Fil med forkortelser, som Typinator, et genvejsprogram til maskinskrivning, henviser til; findes under "Predefined Sets" i Typinator; brugeren kan selv tilføje forkortelser til disse sætfiler.

Flere oplysninger

Typinator gør det muligt for computerbrugeren at skrive forkortelser i stedet for at skulle skrive hele sætningen. Det er især nyttigt for brugere, der gentagne gange skal skrive de samme sætninger, sætninger og URL-adresser. Brugerne kan tilføje til disse sætninger ved at oprette forkortelser, f.eks. kan "love" tilføjes til sætningen "I love you". Den bruges også som et værktøj til automatisk korrektion af stavefejl, f.eks. bliver "poeple" til "people."

NOTAT: Disse filer kan oprettes ved at vælge Action → Export... i Typinator-vinduets menu og derefter vælge "Typinator Set (.tyset)" i Export as: drop down-menuen.

Programmer, der åbnes TAB Filer

Filtype2MapInfo TAB File

Udvikler Pitney Bowes Software
Kategori GIS Files
Format Text

.TAB option nummer 2

GIS-fil gemt af MapInfo, et kortlægningsprogram, der nu ejes af Pitney Bowes Software; den er gemt med ASCII-tekst og kan indeholde henvisninger til geografiske datafiler, der anvendes til visualisering, samt geografiske data selv.

Flere oplysninger

TAB-filer bruges almindeligvis til lagring af geografiske kort, der indeholder politiske grænser, veje, vandelementer og andre topologiske objekter af interesse.

Programmer, der åbnes TAB Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
Golden Software Surfer
Golden Software Didger
Pitney Bowes MapInfo
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Filtype3Tab Separated Data File

Udvikler N/A
Kategori Text Files
Format Text

.TAB option nummer 3

Tekstfil, der indeholder en tabel med data, hvor kolonnerne er adskilt af faner; kan importeres af de fleste kalkulationsprogrammer, som formaterer dataene til celler.

Flere oplysninger

Ofte ses det med en .TSV udvidelse.

Programmer, der åbnes TAB Filer
Windows
FileMaker Pro
Microsoft Access
Microsoft Excel
Macintosh
FileMaker Pro
Microsoft Excel for Mac

Filtype4Guitar Tablature File

Udvikler N/A
Kategori Text Files
Format Text

.TAB option nummer 4

Tekstfil med sangtekster og guitartabs; typisk en standard tekstfil, men har TAB-udvidelsen for at angive, at den indeholder guitartabs.

Programmer, der åbnes TAB Filer

Om TAB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.tab er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Guitar Tablature File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.