Vigtigste : Filudvidelser : .fmt Fil

.fmt Filudvidelse

Filtype1FoxPro Format File

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er FMT fil?

En FMT-fil er en fil med formatindstillinger, der er oprettet af FoxPro, et databaseudviklingssystem. Den indeholder indstillinger, som FoxPro henviser til for at specificere dataformater og validere data, der er indtastet i FoxPro-tabeller.

Flere oplysninger

FoxPro er et programmeringssprog og et databaseadministrationssystem. Det blev oprindeligt udgivet i 1989 af Fox Software og blev derefter overtaget af Microsoft i 1992. Det blev til sidst til Visual FoxPro og blev brugt til at håndtere store datamængder til desktop-, distribuerede klient-, klient/server-, rich client- og webdatabaseapplikationer. Visual FoxPro blev efterhånden nedlagt med den sidste version (9), der blev udgivet i 2004 og senest opdateret i 2007.

Programmer, der åbnes FMT Filer

Filtype2WinRAR Format File

Udvikler WinRAR
Kategori Data Files
Format Binary

.FMT option nummer 2

Applikationsstøttefil, der bruges af WinRAR, et program til komprimering og dekomprimering af filer, der oftest bruges til .RAR-filer; indeholder data, der bruges til at understøtte forskellige komprimeringsformater i softwaren; gemmes i \Formats\-mappen i WinRAR-installationen.

Flere oplysninger

Eksempel på FMT-filer, der er inkluderet i WinRAR-installationen, omfatter 7z.fmt (for .7Z-filer), gz.fmt (for .GZ filer) og iso.fmt (for .ISO filer).

Programmer, der åbnes FMT Filer
Windows
RARLAB WinRAR

Om FMT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fmt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype WinRAR Format File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.