Vigtigste : Filudvidelser : .form Fil

.form Filudvidelse

Filtype1NetBeans Java GUI Designer Form

Udvikler Oracle
Kategori Page Layout Files
Format XML

Hvad er FORM fil?

Formular oprettet af NetBeans Swing GUI Builder, et værktøj til opbygning af Swing GUI'er, der er inkluderet i NetBeans IDE; indeholder placering af GUI-komponenter til Java Swing; hver fil er dedikeret til en Java-klasse; når en komponent tilføjes til FORM-filen, tilføjes et tilsvarende felt i den tilsluttede class.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Ved brug af NetBeans Swing GUI Builder regenererer FORM-filerne den del af .JAVA-kildefilerne, der er designet af Builderen, f.eks. knappernes udseende, idet eventuelle manuelle ændringer i filernes design overskrives.

Programmer, der åbnes FORM Filer
Windows
Oracle NetBeans
Linux
Oracle NetBeans
Macintosh
Oracle NetBeans

Filtype2PreForm Job File

Udvikler Formlabs
Kategori Settings Files
Format N/A

.FORM option nummer 2

En FORM-fil er et udskriftsjob oprettet af PreForm, et 3D-printprogram, der forbereder modeller til udskrivning på en Formlabs-printer. Den indeholder modeldata fra en .STL eller .OBJ fil, der er importeret i PreForm, og indeholder udskriftsindstillinger, der angiver, hvordan modellen skal udskrives af en Formlabs-printer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .form-fil i Formlabs PreForm 2.12

FORM-fil åben i Formlabs PreForm 2.12

FORM-filer er nyttige ved gentagne udskriftsjobs, da de giver dig mulighed for at gemme dine udskriftsindstillinger. I stedet for at vælge indstillingerne hver gang du udskriver en model, kan du bruge FORM-filen til at gemme indstillingerne.

BEMÆRK: Hvis du nogensinde støder på et problem med et Formlabs-udskriftsjob, er det vigtigt at have den FORM-fil, du har brugt, for at kunne sende den til Formlabs. De kan analysere filen for at finde frem til den eller de fejl, der er opstået.

Programmer, der åbnes FORM Filer

Om FORM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.form er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PreForm Job File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.