Software : Oracle : Oracle NetBeans

Oracle NetBeans

Udgave
(fra og med 2014-10-03)
8
Perrons
Licens Open Source
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter de nyeste Java-teknologier og andre programmeringssprog, såsom HTML5, C / C ++ og PHP.
  • Giver værktøjer som en Java Editor og PrimeFaces-kodegeneratorer
  • Tillader plugins at udvide applikationens funktionalitet

Oracle NetBeans er en open source IDE til Windows, OS X og Linux.  Programmet indeholder forskellige moduler, der kan bruges til at udvikle desktop-, web- og mobilapplikationer.

NetBeans er skrevet i Java og bruges primært til at udvikle Java-applikationer.  Det understøtter de nyeste Java SE-, Java SE Embedded- og Java ME Embedded-teknologier og tilbyder nyttige Java-redigeringsværktøjer.  IDE'en er dog ikke begrænset til Java, den understøtter også andre programmeringssprog, herunder HTML5, C/C++ og PHP.  

NetBeans tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at udvikle dit program mere effektivt.  Den indeholder en Java-editor med Java-hints og mulighed for øjeblikkelig omdøbning, en Maven-graflayoutskifter og PrimeFaces-kodegeneratorer, der bruges til at oprette komplette PrimeFaces-skelet CRUD-applikationer med forbindelse til databaser.  IDE'en kan også udvides i høj grad, så du kan installere plugins, der giver applikationen yderligere funktionalitet, f.eks. sprogunderstøttelse og IDE-temaer.  Du kan dele disse forskellige plugins via NetBeans Plugin Portal og interagere med et aktivt fællesskab af NetBeans-brugere.

NetBeans er et robust IDE, der giver et stort udvalg af funktioner til udvikling af desktop-, web- og mobilapplikationer.  Programmet kan også i høj grad tilpasses gennem plugins, så det afspejler dine udviklingsbehov.  Disse funktioner og meget mere sætter Oracle Netbeans på linje med Eclipse og IntelliJ IDEA som et kvalitetsvalg til udvikling af din applikation.

▶ Primær filudvidelse

.java – Java Source Code File

▶ Andre filudvidelser brugt Oracle NetBeans 8

Understøttede filtyper
.C C/C++ Source Code File
.GVY Groovy Source Code File
.GO Go Source Code File
.GROOVY Groovy Source Code File
.FXML FXML Source Code File
.FORM NetBeans Java GUI Designer Form
.HTML Hypertext Markup Language File
.NBM NetBeans Module
.TLD Tag Library Descriptor File
Yderligere relaterede filformater