Software : Oracle : Oracle NetBeans

Oracle NetBeans

Udgave
(fra og med 2014-10-03)
8
Perrons
Licens Open Source
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Understøtter de nyeste Java-teknologier og andre programmeringssprog, såsom HTML5, C / C ++ og PHP.
  • Giver værktøjer som en Java Editor og PrimeFaces-kodegeneratorer
  • Tillader plugins at udvide applikationens funktionalitet

Oracle NetBeans er en open source IDE til Windows, OS X og Linux. Programmet giver forskellige moduler, der kan bruges til at udvikle desktop-, web- og mobilapplikationer.

NetBeans er skrevet i Java og bruges primært til at udvikle Java-applikationer. Den understøtter de nyeste Java SE, Java SE Embedded og Java ME Embedded teknologier og tilbyder nyttige Java redigeringsværktøjer. IDE er dog ikke begrænset til Java, den understøtter andre programmeringssprog, herunder HTML5, C / C ++ og PHP.

NetBeans tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at udvikle din ansøgning mere effektivt. Det giver en Java Editor med Java hints og instant omdøb kapacitet, en Maven graf layout switcher og PrimeFaces kode generatorer bruges til at oprette komplette PrimeFaces skelet CRUD applikationer med forbindelse til databaser. IDE'en er også meget udvidelig, så du kan installere plugins, der giver yderligere funktionalitet, såsom sprogunderstøttelse og IDE-temaer, til applikationen. Du kan dele disse forskellige plugins via NetBeans Plugin Portal og interagere med et aktivt fællesskab af NetBeans-brugere.

NetBeans er et robust IDE, der giver et stort udvalg af funktioner til udvikling af desktop-, web- og mobilapplikationer. Ansøgningen er også meget tilpasselig via plugins for at afspejle dine udviklingsbehov. Disse funktioner og mere sætter Oracle Netbeans deroppe med Eclipse og IntelliJ IDEA som et kvalitetsvalg til at udvikle din applikation.

Opdateret: 3. oktober 2014

▶ Primær filudvidelse

.java – Java Source Code File

▶ Andre filudvidelser brugt Oracle NetBeans 8

Understøttede filtyper
.C C/C++ Source Code File
.GVY Groovy Source Code File
.GO Go Source Code File
.GROOVY Groovy Source Code File
.FXML FXML Source Code File
.FORM NetBeans Java GUI Designer Form
.HTML Hypertext Markup Language File
.NBM NetBeans Module
.TLD Tag Library Descriptor File
Yderligere relaterede filformater