Vigtigste : Filudvidelser : .nbm Fil

.nbm Filudvidelse

FiltypeNetBeans Module

Udvikler Oracle
Kategori Plugin Files
Format Zip

.NBM option nummer

Plug-in-fil, der bruges af NetBeans, et integreret udviklingsmiljø på tværs af platforme (IDE); gemmer et komprimeret .ZIP arkiv af XML, .JAR og metadatafiler; understøtter også pack200-komprimering (.PACK.GZ udvidelse) for inkluderede JAR-filer; distribueres ofte via download på nettet.

Flere oplysninger

NetBeans-moduler kan bruges til at oprette forskellige typer plugins til softwaren. F.eks. er JasperSofts iReport-modul et populært modul til programmatisk udformning og generering af grafiske rapporter. Et andet populært plugin kaldet jVi giver funktionaliteten af teksteditoren Vi i NetBeans.

NetBeans bruges ofte til at udvikle Java programmer, men det understøtter også andre sprog, såsom PHP, C++, Python, Ruby og Groovy.

Programmer, der åbnes NBM Filer
Windows
Oracle NetBeans
Linux
Oracle NetBeans
Macintosh
Oracle NetBeans

Om NBM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nbm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype NetBeans Module, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.