Vigtigste : Filudvidelser : .jar Fil

.jar Filudvidelse

FiltypeJava Archive File

Udvikler Oracle
Kategori Executable Files
Format Zip

.JAR option nummer

En JAR-fil er en Java-arkivfil (JAR), der bruges af Java Runtime Environment (JRE), en ramme, der bruges til at udføre Java-programmer. JAR-filer kan fungere som programbiblioteker eller som selvstændige programmer, der køres, hvis JRE er installeret på computeren eller mobilenheden.

Flere oplysninger

JAR-filer kan indeholde .CLASS filer, programressourcer og en valgfri manifestfil (META-INF/MANIFEST.MF). De komprimeres ved hjælp af .ZIP-komprimering og kan eventuelt digitalt signeres ved hjælp af jarsigner-værktøjet, der er inkluderet i Java SDK. JAR-filer kan oprettes med værktøjet jar, og der kan gives adgang til dem ved hjælp af Javas java.util.jar API.

JAR-filer anvendes til nogle mobilspil, der understøttes af Java-aktiverede mobilenheder. De bruges også af Mozilla Firefox, Thunderbird, SeaMonkey og Sunbird til at gemme temaer og add-ons.

NOTAT: Java Runtime Environment kaldes også for Java Virtual Machine (JVM). Sun Microsystems, de oprindelige udviklere af JRE/JVM, blev opkøbt af Oracle.

Programmer, der åbnes JAR Filer
Windows
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
Eclipse
Adobe ColdFusion Builder
Oracle Java Virtual Machine
Snap!
Linux
Eclipse
Oracle Java Runtime Environment
Oracle Java Virtual Machine
Snap!
Macintosh
Corel WinZip Mac
Eclipse
Adobe ColdFusion Builder
Apple Jar Launcher
Oracle Java Virtual Machine
Snap!

Om JAR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.jar er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Java Archive File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.