Software : Corel : Corel WinZip Mac

Corel WinZip Mac

Udgave
(fra og med 2018-11-21)
6.5
Perron
Licens Commercial
Kategori Utility

Software Review

Hovedfunktioner

  • Supports popular compression formats, such as Zip, Zipx, RAR, and 7Z.
  • Provides data backup and encryption tools
  • Allows quick sharing of files through ZipShare, email, Dropbox, iCloud Drive, and Google Drive

Corel WinZip Mac er et værktøj til komprimering af filer, der bruges til at komprimere og dekomprimere store filer. Det er OS X-versionen af det populære WinZip til Windows.

WinZip Mac giver dig mulighed for hurtigt at komprimere og dekomprimere filarkiver ved hjælp af træk-og-slip-værktøjer. Værktøjet understøtter en række komprimeringsformater, såsom RAR, 7Z og Bzip, men bruges primært til at oprette .ZIP og .ZIPX arkiver. Programmet gør det praktisk at tage backup af dine filer, da du kan oprette data backup-filer og lægge dem på en cd eller dvd med værktøjet Zip and Burn.

Værktøjet gør det muligt for dig at kryptere data sikkert med 128-bit eller 256-bit AES-kryptering og lader dig anvende en adgangskode til filer og vedhæftede filer i e-mails. WinZip Mac gør det også hurtigt og nemt at dele filer ved at give dig mulighed for at sende dine krypterede filer via ZipShare (WinZips fildelingstjeneste), e-mail, Dropbox, iCloud eller Google Dive direkte fra programmet.

WinZip Mac giver et nyttigt sæt funktioner, der kan bruges i personlige og professionelle miljøer. Det understøtter populære komprimeringsformater, giver værktøjer til sikkerhedskopiering og kryptering af data og giver dig mulighed for hurtigt at dele dine komprimerede filer. Disse funktioner og flere andre gør Corel WinZip til et godt valg til komprimering og dekomprimering af filer.

▶ Primær filudvidelse

.zip – Zipped File

▶ Andre filudvidelser brugt Corel WinZip Mac 6.5

Understøttede filtyper
.BZ2 Bzip2 Compressed File
.7Z 7-Zip Compressed File
.CAB Windows Cabinet File
.JAR Java Archive File
.WAR Java Web Archive
.ZIPX Extended Zip File
Yderligere relaterede filformater
.ZAD Carmageddon Game Data File