Vigtigste : Filudvidelser : .war Fil

.war Filudvidelse

FiltypeJava Web Archive

Udvikler Oracle
Kategori Compressed Files
Format Binary

.WAR option nummer

En WAR-fil er en komprimeret pakke, der indeholder Java-baserede webkomponenter og applikationer, som køres på en webserver. Den er formateret på samme måde som en .JAR-fil, men indeholder yderligere oplysninger, der fortæller applikationsserveren, hvilken Java-servlet-klasse der skal køres.

Flere oplysninger

WAR-filer kan indeholde værktøjsklasser på serversiden (f.eks. databasebønner og indkøbsvogne), statiske webressourcer (HTML-, billed- og lydfiler) og klasser på klientsiden (applets og værktøjsklasser). De kan køres på en webserver ved hjælp af et understøttende program, f.eks. Tomcat Web Application Manager i Apache.

Da WAR-filer gemmes i et arkivformat, kan indholdet af en WAR-fil udtrækkes ved hjælp af et hjælpeprogram til dekomprimering af filer som Stuffit Expander.

Programmer, der åbnes WAR Filer
Windows
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
Zipeg
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Apache Tomcat
unrar
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Corel WinZip Mac
Zipeg

Om WAR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.war er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Java Web Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.