Software : Adobe : Adobe ColdFusion Builder

Adobe ColdFusion Builder

Udgave
(fra og med 2016-08-29)
2016
Perrons
Licens Commercial
Kategori Internet

Software Review

Hovedfunktioner

  • Tilpasningsbaseret Eclipse-baseret udviklingsmiljø
  • Intelligent kildekode produktivitetsværktøjer til CFML, HTML, JavaScript og CSS
  • Kode forhåndsvisninger i de store webbrowsere
  • Integration med Microsoft Office, Sharepoint og Exchange Server

ColdFusion Builder er et kommercielt IDE, der bruges til at skabe server-side internetapplikationer. Det er bygget på Eclipse open source-platformen, den samme software, som driver Adobes Flash Builder-applikation.

Interfacet i ColdFusion Builder kan tilpasses i forskellige arbejdsområde-layouts, kaldet "perspektiver". Hvert perspektiv giver dig mulighed for at tilpasse IDE'en til et specifikt udviklingsformål, f.eks. design af websider, programmering eller implementering. ColdFusion Builder indeholder værktøjer til administration af lokale og eksterne ColdFusion servere. Et indbygget panel viser de tilgængelige servere og indeholder kontrolelementer til at starte og stoppe hver server. Panelet giver dig også mulighed for at se ColdFusion-serverlogfiler og indeholder menupunkter til at starte serverovervågninger og administrationssider. Hvis det er nødvendigt, kan du konfigurere flere servere til et enkelt projekt. Et webprojekt kan f.eks. konfigureres til at bruge både udviklings- og produktionsservere.

ColdFusion Builders IDE (Integrated Development Environment) indeholder flere produktivitetsværktøjer til udvikling af ColdFusion-programmer. Kildekode-editoren giver syntaksmarkering, smarte popups, kodekomplettering og andre indbyggede intelligensfunktioner. Webbrowservisningen viser forhåndsvisninger af det aktuelle program, mens det er under udvikling. Derudover er der flere wizards til generering af programmoduler, f.eks. ORM-kode (Object to Relational Mapping) og andre databasekomponenter. Da ColdFusion er Eclipse-baseret, kan du udvide IDE'en med plugins (eller "udvidelser") fra tredjeparter, der er tilgængelige for Eclipse-fællesskabet. Adobe indeholder også en ramme, der gør det muligt at oprette plugins ved hjælp af ColdFusion Markup Language (CFML), selv om Eclipse-plugins er skrevet i Java.

Hvis du er webudvikler eller programmør, der opretter ColdFusion-serverapplikationer, er ColdFusion Builder et meget nyttigt program. Det giver dig en stor mængde funktionalitet og hjælper dig med at skrive renere kode hurtigere. Når du selv prøver det, vil du straks opdage fordelene.

▶ Primær filudvidelse

.cfm – ColdFusion Markup File

▶ Andre filudvidelser brugt Adobe ColdFusion Builder 2016

Understøttede filtyper
.CSS Cascading Style Sheet
.CFML ColdFusion Markup Language File
.CFC ColdFusion Component File
.HTML Hypertext Markup Language File
.JS JavaScript File
.XML XML File
.XHTML Extensible Hypertext Markup Language File
Yderligere relaterede filformater
.DBM ColdFusion Server File
.DTD Document Type Definition File
.HTM Hypertext Markup Language File
.JAVA Java Source Code File
.JAR Java Archive File
.TXT Plain Text File
.XSD XML Schema Definition