Vigtigste : Filudvidelser : .fot Fil

.fot Filudvidelse

FiltypeFont Resource File

Udvikler N/A
Kategori Font Files
Format Binary

.FOT option nummer

Skrifttype fil, der bruges af Windows og programmer, der understøtter TrueType-skrifttyper ( .TTF files); indeholder skrifttypeoplysninger og bruges til at installere og konfigurere en tilhørende TrueType-skrifttype; bruges ofte af applikationsinstallatører, når du installerer skrifttyper.

Flere oplysninger

FOT-filer bruges til at installere "indlejrede skrifttyper" i Windows. Embedded skrifttyper tillader skrifttyper at overføres mellem computere og kræver en FOT font ressourcefil ud over TrueType skrifttypen. FOT-filen indeholder de oplysninger, som Windows skal genkende og installere skrifttypen. Windows API indeholder en funktion, der hedder CreateScalableFontResource, der kan bruges til oprettelse af FOT-filer.

Programmer, der åbnes FOT Filer
Windows
Microsoft Windows

Om FOT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fot er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Font Resource File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.