Vigtigste : Filudvidelser : .fot Fil

.fot Filudvidelse

FiltypeFont Resource File

Udvikler N/A
Kategori Font Files
Format Binary

.FOT option nummer

Font fil, der bruges af Windows og programmer, der understøtter TrueType-skrifttyper (.TTF filer); indeholder skrifttypeoplysninger og bruges til at installere og konfigurere en tilknyttet TrueType-skrifttype; bruges ofte af programinstallatører, når de installerer skrifttyper.

Flere oplysninger

FOT-filer bruges i processen med at installere "indlejrede skrifttyper" i Windows. Indlejrede skrifttyper gør det muligt at overføre skrifttyper mellem computere og kræver en FOT-skrifttype ressourcefil ud over TrueType-skrifttypen. FOT-filen indeholder de oplysninger, som Windows har brug for til at genkende og installere skrifttypen. Windows API indeholder en funktion kaldet CreateScalableFontResource, som kan bruges til at oprette FOT-filer.

Programmer, der åbnes FOT Filer
Windows
Microsoft Windows

Om FOT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fot er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Font Resource File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.