Vigtigste : Filudvidelser : .fsc Fil

.fsc Filudvidelse

Filtype1Practical Scriptwriter File

Udvikler Practical Software Design
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er FSC fil?

En FSC-fil er et script skabt af Practical Scriptwriter, et scriptformateringsprogram til scene, skærm, tv og radio. Den er gemt i et simpelt tekstbaseret format, der kan genformatteres for enhver form for medier.

Flere oplysninger

FSC-filer ligner tekstbehandlingsdokumenter, men de bruger et specielt layout designet til tegnlinjer. De understøtter også konturer, manuskriptstatistikker og andre data, der ikke er inkluderet i en typisk tekstfil.

BEMÆRK: Praktisk scriptwriter er designet til at skabe scripts til markederne i USA og Storbritannien.

Programmer, der åbnes FSC Filer
Windows
Practical Scriptwriter

Filtype2FL Studio Score File

Udvikler Image-Line
Kategori Audio Files
Format N/A

.FSC option nummer 2

Scorefil oprettet og brugt af FL Studio, et program, der gør det muligt for brugere at komponere arrangere, optage og redigere musik; indeholder melodier fra pianotrul- og automatiseringsdata.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Klaverrollen sender notater og automatiseringsdata til plugininstrumenter, der er forbundet med klaverrullets kanal. Automatiseringsdataene indeholdt i FSC-filen bruges til at automatisere koblede kontroller.

Programmer, der åbnes FSC Filer

Om FSC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fsc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FL Studio Score File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.