Vigtigste : Filudvidelser : .fsc Fil

.fsc Filudvidelse

Filtype1Practical Scriptwriter File

Udvikler Practical Software Design
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er FSC fil?

En FSC-fil er et manuskript, der er oprettet af Practical Scriptwriter, et program til formatering af manuskripter til scene, skærm, tv og radio. Den gemmes i et simpelt tekstbaseret format, der straks kan omformateres til enhver type medie.

Flere oplysninger

FSC-filer ligner tekstbehandlingsdokumenter, men de bruger et særligt layout, der er designet til tegnlinjer. De understøtter også outlines, manuskriptstatistik og andre data, der ikke er inkluderet i en typisk tekstfil.

NOTAT: Practical Scriptwriter er designet til at skabe manuskripter til det amerikanske og britiske marked.

Programmer, der åbnes FSC Filer
Windows
Practical Scriptwriter

Filtype2FL Studio Score File

Udvikler Image-Line
Kategori Audio Files
Format N/A

.FSC option nummer 2

Noteringsfil oprettet og brugt af FL Studio, et program, der gør det muligt for brugere at komponere, arrangere, optage og redigere musik; indeholder melodier fra klaverrullen og automatiseringsdata.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Klaverrullen sender node- og automatiseringsdata til plugin-instrumenter, der er tilknyttet klaverrullens kanal. Automationsdataene i FSC-filen bruges til at automatisere de tilknyttede kontroller.

Programmer, der åbnes FSC Filer

Om FSC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fsc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FL Studio Score File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.