Vigtigste : Filudvidelser : .fpr Fil

.fpr Filudvidelse

Filtype1Audit Workbench Project

Udvikler HP
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er FPR fil?

En FPR-fil er et projekt, der anvendes af HPE Security Fortify Static Code Analyzer (SCA), en række værktøjer, der anvendes af sikkerhedsfolk, til at scanne enterprise-software til sikkerhedsproblemer. Den indeholder et projekt, som indeholder analyseresultater og indstillinger som kildekodevejen og build ID. FPR-filer oprettes primært af Audit Workbench-værktøjet, der findes i SCA-pakken.

Flere oplysninger

Audit Workbench er en grafisk brugergrænseflade, der supplerer Static Code Analyzer-programmet. Den bruges af udviklere til at analysere kildekoden for softwareprojekter som f.eks. Et Java-projekt eller Visual Studio Build Integration, og afdækker eventuelle sikkerhedsproblemer. Når du kører en kildekode scanning i Audit Workbench, scanner Static Code Analyzer programmet og analyserer kode og producerer resultater, som derefter gemmes i FPR-projektfilen af Audit Workbench.

Audit Workbench leveres med en grundlæggende projektskabelon, du kan bruge til at ændre, så de passer til dine behov, eller du kan oprette en ny skabelon fra bunden. Programmet leveres også med en guideguide til at forfine scanningsresultater og filtrere problemer for at forberede sig på en revision.

BEMÆRK: Audit Workbench blev oprindeligt udviklet af Fortify Software, nu kendt som Fortify, inden de blev integreret i HP Enterprise Sikkerhedsprodukter.

Programmer, der åbnes FPR Filer

Filtype2Humanize Preset File

Udvikler Image-Line
Kategori Audio Files
Format Text

.FPR option nummer 2

En FPR-fil er en forudindstillet fil, der bruges af FL Studio, et program, der bruges til at komponere, arrangere, redigere og optage musik. Den indeholder humanisere forudindstillinger til noteegenskaber i Step Sequencer, der følger med FL Studio.

Flere oplysninger

FPR-filer oprettes ikke af FL Studio, men de kommer med .FPR Humaniser forudindstillede filer, som er placeret i følgende mappe:

C: \ Programmer \ Image-Line \ FL Studio [version] \ Data \ Patches \ Humanizing Presets \

Forindstillingerne i FPR-filerne kan ses i FL Studio i Step Sequencer-vinduet, som er en gittersekvenser, der bruges til at oprette tromsløjfer og melodier . Du kan redigere FPR-filindstillingerne ved hjælp af Piano Roll Editor, der er inkluderet i FL Studio.

Da FPR-filer gemmer forudindstillingerne som almindelige tekstværdier, kan du også manuelt redigere FPR-filer ved hjælp af et tekstredigeringsprogram. Du skal blot ændre ".fpr" -udvidelsen til ".txt" og åbne den i teksteditoren. Når du har foretaget dine ændringer, skal du ændre forlængelsen tilbage til ".fpr".

Programmer, der åbnes FPR Filer

Om FPR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fpr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Humanize Preset File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.