Vigtigste : Filudvidelser : .fpr Fil

.fpr Filudvidelse

Filtype1Audit Workbench Project

Udvikler HP
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er FPR fil?

En FPR-fil er et projekt, der anvendes af HPE Security Fortify Static Code Analyzer (SCA), en pakke af værktøjer, som sikkerhedseksperter bruger til at scanne virksomhedssoftware for sikkerhedsproblemer. Den indeholder et projekt, som indeholder analyseresultater og indstillinger som f.eks. kildekodestien og build-ID. FPR-filer oprettes primært af Audit Workbench-værktøjet, der er tilgængeligt i SCA-pakken.

Flere oplysninger

Audit Workbench er en grafisk brugergrænseflade, der supplerer programmet Static Code Analyzer. Det bruges af udviklere til at analysere kildekoden til softwareprojekter som f.eks. et Java-projekt eller Visual Studio Build Integration og afdække eventuelle sikkerhedssårbarheder. Når du kører en kildekodescanning i Audit Workbench, scanner og analyserer programmet Static Code Analyzer koden og producerer resultater, som derefter gemmes i FPR-projektfilen af Audit Workbench.

Audit Workbench leveres med en grundlæggende projektskabelon, som du kan bruge til at ændre, så den passer til dine behov, eller du kan oprette en ny skabelon fra bunden. Programmet leveres også med en guide-wizard til at forfine scanningsresultater og filtrere problemer for at forberede en audit.

NOTAT: Audit Workbench blev oprindeligt udviklet af Fortify Software, nu kendt som Fortify, før det blev integreret i HP Enterprise Security Products.

Programmer, der åbnes FPR Filer

Filtype2Humanize Preset File

Udvikler Image-Line
Kategori Audio Files
Format Text

.FPR option nummer 2

En FPR-fil er en forudindstillet fil, der bruges af FL Studio, et program, der bruges til at komponere, arrangere, redigere og optage musik. Den indeholder humanize-forindstillinger for nodeegenskaber i Step Sequencer, der er inkluderet i FL Studio.

Flere oplysninger

FPR-filer oprettes ikke af FL Studio, men de leveres med .FPR Humanize preset-filer, som ligger i følgende mappe:

C:\Program Files\Image-Line\FL Studio [version]\Data\Patches\Humanizing Presets\

Forindstillingerne i FPR-filerne kan ses i FL Studio i Step Sequencer-vinduet, som er en gitter-sequencer, der bruges til at skabe trommeloops og melodier. Du kan redigere FPR-filens presets ved hjælp af den pianorulle-editor, der følger med FL Studio.

Da FPR-filer gemmer presets som rene tekstværdiintervaller, kan du også redigere FPR-filer manuelt ved hjælp af en hvilken som helst teksteditor. Du skal blot ændre udvidelsen ".fpr" til ".txt" og åbne den i teksteditoren. Når du har foretaget dine ændringer, skal du ændre udvidelsen tilbage til ".fpr".

Programmer, der åbnes FPR Filer

Om FPR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fpr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Humanize Preset File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.