Vigtigste : Filudvidelser : .fs Fil

.fs Filudvidelse

Filtype1Visual F# Source File

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er FS fil?

Kildekodefil skrevet i Microsofts programmeringssprog F# (udtales "F Sharp"), som er en variant af ML-sproget; kan skrives ved hjælp af Visual F#-komponenten i Microsoft Visual Studio 2010; bruges til at kompilere F#-kode til .DLL eller .EXE programeksekverbare filer.

Flere oplysninger

F# er designet til brug med Microsofts .NET-bibliotek og -værktøjer. Det blev formelt introduceret med Microsofts 2010-udgave af Visual Studio.

Programmer, der åbnes FS Filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Filtype2Mac OS X File System Plug-in

Udvikler Apple
Kategori Plugin Files
Format N/A

.FS option nummer 2

Plugin, der muliggør understøttelse af et bestemt filsystem i Mac OS X; gør det muligt for Mac-operativsystemet at genkende harddiske og andre medier, der er formateret med forskellige filsystemer.

Flere oplysninger

Eksempler på filsystem-plugins omfatter "hfs.fs", "msdos.fs" og "cd9660.fs". Hver FS-fil gemmes som et Mac OS X-pakke, men er defineret som et plugin. De gemmes som standard i mappen "/System/Library/Filesystems".

BEMÆRK: FS-filer bør ikke åbnes manuelt, da de er systemfiler.

Programmer, der åbnes FS Filer
Macintosh
Apple OS X

Filtype3FlexiSIGN Document

Udvikler SA International
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.FS option nummer 3

Billedfil oprettet af et af SAi's Flexi FAMILY-softwareprodukter; gemmer tekst, grafik, dimensioner og plotteregenskaber for et skilt; bruges til udskrivning af bannere og andre skilte på store plotter- og skæremaskiner; kan eksporteres som en .PDF eller .EPS fil ved hjælp af softwaren.

Flere oplysninger

Flexi FAMILY-produkterne omfatter FlexiSIGN, FlexiSIGN-PRO, FlexiEXPERT, FlexiPRINT & CUT, FlexiLETTER, FlexiDESIGNER, FlexiENGRAVE og FlexiENGRAVE-PRO.

Programmer, der åbnes FS Filer

Om FS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FlexiSIGN Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.