Vigtigste : Filudvidelser : .gmd Fil

.gmd Filudvidelse

Filtype1Nintendo 3DS Game Dialog File

Udvikler Nintendo
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er GMD fil?

En GMD-fil indeholder oplysninger om, hvordan tekst vises i Nintendo 3DS-spil. Den gemmer oplysninger om dialoger, der vises i løbet af spillet, f.eks. den faktiske tekst og dialogens udseende.

Flere oplysninger

GMD-filer er typisk pakket i .ARC Nintendo-arkivfiler og distribueres sammen med spil. Filerne er ikke beregnet til at blive åbnet manuelt. I stedet henvises der til filerne under spillet.

Der er dog nogle 3DS-spillere, der nyder at ændre gameplayet og redigere GMD-filer. Disse brugere udpakker GMD-filer fra ARC-filer ved hjælp af værktøjer som ARCTool og konverterer filerne til redigerbare tekstfiler.

Programmer, der åbnes GMD Filer

Filtype2Game Maker Program Code

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format Binary

.GMD option nummer 2

Spiludviklingsfil oprettet med Game Maker; gør det muligt at oprette spil ved hjælp af træk-og-slip-handlinger uden at skrive nogen programmeringskode.

Programmer, der åbnes GMD Filer

Filtype3GroupMail Message

Udvikler Infacta
Kategori Text Files
Format N/A

.GMD option nummer 3

Besked oprettet af Infacta GroupMail, et nyhedsbrevsprogram til gruppemeddelelser; indeholder en gemt e-mail-besked; kan indeholde tabeller, billeder, tekst og andre HTML elementer i e-mail-beskeden.

Flere oplysninger

For at oprette en GMD-fil skal du vælge "Meddelelser", klikke på "Ny", vælge Fil → Gem som → Et dokument, vælge en gemmerplacering, navngive filen og klikke på Save.

Programmer, der åbnes GMD Filer

Om GMD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gmd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GroupMail Message, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.