Vigtigste : Filudvidelser : .gdbtable Fil

.gdbtable Filudvidelse

FiltypeGeodatabase Table File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Binary

.GDBTABLE option nummer

En GDBTABLE-fil indeholder data til en geodatabase oprettet af ESRI ArcGIS for Desktop (version 10 og nyere), en 2D- og 3D-mapping-applikation. Den gemmer et bord, der indeholder GIS-data og metadata om en geodatabase i rækker og kolonner. GDBTABLE filer kan åbnes af flere GIS-applikationer, herunder GDAL og ESRI ArcGIS.

Flere oplysninger

GDBTABLE filer oprettes som en del af en ArcGIS geodatabase, som bruges til at organisere og gemme GIS-oplysninger. Geodatabaserne kan variere i størrelse afhængigt af hvor meget data de gemmer, og er den vigtigste datastruktur, som ArcGIS bruger til at administrere og redigere GIS-data. Geodatabaser gemmes i mapper med .GDB extensions, der indeholder flere filer, som inkluderer GDBTABLE, GDBTABLX, GDBINDEXES, ATX og FREELIST filer.

Du kan åbne GDBTABLE filer med GDAL (Geospatial Data Abstraction Library) et open source oversætterbibliotek til raster geospatiale dataformater. Du kan også åbne GDBTABLE filer ved hjælp af ArcMap (et værktøj, der følger med ESRI ArcGIS for Desktop) ved at vælge "Add data" og navigere til GDBTABLE filen.

De GDBTABLE filer indeholder oplysninger om geografiske enheder, f.eks. Byer , amter og stater. De gemmer poster, der vises som rækker med kolonner, også kendt som felter, der indeholder objekt-ID-numre, figurer, navne, områder og statuser.

GDBTABLE-filer navngives trinvist. De begynder som a00000001.gdbtable og stiger typisk med 1 (a00000002.gdbtable). Men tallene kan springes over.

Fælles GDBTABLE Filnavne

a00000001.gdbtable - Første GDBTABLE-fil, der er oprettet for at gemme geodatabase-tabeldata.

Programmer, der åbnes GDBTABLE Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL
QGIS

Om GDBTABLE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gdbtable er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Geodatabase Table File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.