Vigtigste : Filudvidelser : .gbs Fil

.gbs Filudvidelse

Filtype1Generic Build Support Metadata File

Udvikler Randy Marques Consultancy
Kategori Developer Files
Format N/A

Hvad er GBS fil?

Filen er oprettet af Generic Build Support (GBS), et build automationssystem, der hjælper brugerne med at udvikle softwareprojekter; indeholder data refereret af GBS-applikationen, der angiver forskellige funktioner i applikationen, f.eks. hvor filer eksporteres eller de generelle indstillinger for systemgenerering.

Flere oplysninger

I GBS-applikationen er der en række GBS-filer placeret i forskellige mapper. Et eksempel på en GBS-fil er target.gbs. Denne fil bruges til at knytte filudvidelser til bygherrer, f.eks. Kompilatorer og linkere, til et bestemt mål. Den er placeret i GBS_SYSGEN_PATH / målkataloget. Et andet eksempel er steps.gbs, som er placeret i GBS_SYS_PATH-mappen. Denne fil definerer betingelserne og rækkefølgen for generering eller revision af SubSystems.

BEMÆRK: Andre eksempler på GBS-filer inkluderer audit.gbs, export.gbs, flags.gbs, incs.gbs, owners.gbs, sca. gbs, scope.gbs, switch.gbs, sys.gbs, system.gbs og tool.gbs.

Programmer, der åbnes GBS Filer

Filtype2Gerber Bottom Solder Mask Data File

Udvikler Ucamco
Kategori Data Files
Format Text

.GBS option nummer 2

Datafil oprettet af CAD-printkort (PCB) programmer som Altium Designer; indeholder underside lodde maskerdata for plader med flere lag; indeholder oplysninger om alle de puder, der skal loddes, for at forhindre loddets brodannelse af spor og puder under produktionen; ligner .GTS filudvidelsen.

Flere oplysninger

Navnet på GBS-filen er afledt af navnet på dit printkort. Derfor, hvis dit printkort kaldes "MyProject", kaldes filen MyProject.gbs.

Gerber-formatfiler, som f.eks. GBS, gemmes i RS-274X-format og virker ligner .PDF filer. De er en eksporteret version af PCB-layoutet og er beregnet til at blive vist og refereret, men ikke redigeret. De benyttes af PCB-fremstillingsmaskiner til at udpege elektriske forbindelser mellem komponenter med pads og spor.

BEMÆRK: GBS-formatet blev oprindeligt udviklet af Gerber Systems, men opretholdes nu af Ucamco.

Programmer, der åbnes GBS Filer
Windows
Autodesk EAGLE
Viewplot
Gerbv
Linux
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA
Macintosh
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA

Filtype3GameBoy Sound File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Binary

.GBS option nummer 3

GameBoy musik lydspor bruges af GameBoy lydspillere; indeholder en lyd dumpet direkte fra et spil ROM eller en patron; kan lagre flere spor; bruges til at spille gammel GameBoy musik på en computer.

Programmer, der åbnes GBS Filer
Windows
Audio Overload
Linux
Audio Overload
gbsplay
Audacious
Macintosh
Audio Overload
Cog

Om GBS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gbs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GameBoy Sound File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.