Vigtigste : Filudvidelser : .gbs Fil

.gbs Filudvidelse

Filtype1Generic Build Support Metadata File

Udvikler Randy Marques Consultancy
Kategori Developer Files
Format N/A

Hvad er GBS fil?

Fil oprettet af Generic Build Support (GBS), et system til automatisering af opbygning, der hjælper brugere med at udvikle softwareprojekter; indeholder data, som GBS-programmet henviser til, og som angiver forskellige funktioner i programmet, f.eks. hvor filer eksporteres eller de generelle indstillinger for systemgenerering.

Flere oplysninger

I GBS-programmet er der en række GBS-filer, der ligger i forskellige mapper. Et eksempel på en GBS-fil er target.gbs. Denne fil bruges til at tilknytte filendelser til builders, såsom compilere og linkere, til et bestemt mål. Den findes i mappen GBS_SYSGEN_PATH/target. Et andet eksempel er steps.gbs, som befinder sig i mappen GBS_SYS_PATH. This file defines the conditions and order for generating or auditing SubSystems.

NOTE: Other examples of GBS files include audit.gbs, export.gbs, flags.gbs, incs.gbs, owners.gbs, sca.gbs, scope.gbs, switch.gbs, sys.gbs, system.gbs, and tool.gbs.

Programmer, der åbnes GBS Filer

Filtype2Gerber Bottom Solder Mask Data File

Udvikler Ucamco
Kategori Data Files
Format Text

.GBS option nummer 2

Datafil oprettet af CAD programmer til printkort (PCB) som Altium Designer; indeholder data om loddemasker på undersiden af printkort med flere lag; indeholder oplysninger om alle de plader, der skal loddes for at forhindre loddebroer mellem spor og plader under produktionen; svarer til filendelsen .GTS.

Flere oplysninger

Navnet på GBS-filen er afledt af navnet på dit PCB. Hvis dit PCB hedder "MyProject", vil filen derfor hedde MyProject.gbs.

Gerber-formatfiler, ligesom GBS, gemmes i RS-274X-format og fungerer på samme måde som .PDF-filer. De er en eksporteret version af PCB-layoutet og er beregnet til at blive vist og refereret, men ikke redigeret. De anvendes af PCB-produktionsmaskiner til at angive elektriske forbindelser mellem komponenter med pads og spor.

NOTAT: GBS-formatet blev oprindeligt udviklet af Gerber Systems, men vedligeholdes nu af Ucamco.

Programmer, der åbnes GBS Filer
Windows
Autodesk EAGLE
Viewplot
Gerbv
Linux
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA
Macintosh
Autodesk EAGLE
Gerbv
gEDA

Filtype3GameBoy Sound File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Binary

.GBS option nummer 3

GameBoy-musik soundtrack, der bruges af GameBoy-lydafspillere; indeholder et lyddump, der er rippet direkte fra en spil-ROM eller en kassette; kan gemme flere spor; bruges til at afspille gammel GameBoy-musik på en computer.

Programmer, der åbnes GBS Filer
Windows
Audio Overload
Linux
Audio Overload
gbsplay
Audacious
Macintosh
Audio Overload
Cog

Om GBS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.gbs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype GameBoy Sound File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.